Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Bilişim Hukuku

Bilişim Hukuku İnternet ve Bilişim Hukuku Yasal Sorumluklar Telif hakları ve Hukuki İşlemler

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #21 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-04-29, 01:32
Permission - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
best scuba

Tecrübe Puanı: 7
iTrader: %100/1
Permission will become famous soon enoughPermission will become famous soon enough

Alıntı:
{{DELIKANLIM}}´isimli üyeden Alıntı
Sitemde mp3 yok sadece amatör sarkilar dinletiyorum muyap listesinde olmiyanlar. Muyapdan uyari aldigim an cikardim ve telekom dan bir uyari almadan simdi kapatmislar gerci kapatmislarmi baska sorunmu oda belli degil. Telekom email mi yollasam yoksa ne yapsam bilmiyorum yada hostum dns lerimi degistirsin sizde ne yapmaliyim. Siteme sadece turkiyeden girilmiyor baska heryerden giriliyor.

amatör derken nasıl yanai her hangi bir firmaya baglı olmayan amatörce yapılmış şarkılarmı ve ve sahipleirn bilgiisi varmı eger varsa mu-yap baglı olmayan kişilerse .

MÜ-YAP avukatı ile görüş ve deki sizi mahkemeye veriyorum sizin sanatcılarınızla alaklı olmayan amatorce yapılan mp3 leri izinli dinletiyorum dee..

eger elinde kanıt varsa sebebsiz kapandıgına direk mahkemeye ver derim bak..

#22 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-04-29, 01:58
{{DELIKANLIM}} - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %0/0
{{DELIKANLIM}} is an unknown quantity at this point

Bana muyap dan uyari geldigi gun cikardim tum sarkilar suan sadece amatör yani kendi sarkisi söyleyen kisilerin sarkilari var. Ve kackere muyap email yolladim su lisans nasil alirim bana geri mesajda yolladilar sonra iltibati kestiler simdide bir email gelmeden telekom banladi gerci tam belli degil banlandini. Telekom email yazdim bide muyap yazayim bakalim ne diycekler eger hic acmasalar ozaman normal muzik dinletirim banlanmiyalim diye neler yapiyoruz yinede banlandik

#23 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-04-29, 02:05
beceriksiz_acemi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Emeklilik Zamanı

Tecrübe Puanı: 5
iTrader: %100/2
beceriksiz_acemi has a spectacular aura aboutbeceriksiz_acemi has a spectacular aura about

bana akıl vermek düşmezde delikanlim.net sende değilmi ? Aktar hemen siteyi bence.Delikanlim.de yi de yönlendir ona bitsin bu işkence

#24 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-04-29, 05:12
Senior Member

Evet bende ama oo dedigin uzun is ugrasilmaz ayrica cok db var nasil ordan oraya aktircan ve yönlendircen yani su php dosyalari hepsi de kayit olmus. Heryere email yazdim bakalim nerden guzel cevap gelcek ona göre davrancam...

#25 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-04-29, 13:04
Emeklilik Zamanı

beceriksiz_acemi has a spectacular aura aboutbeceriksiz_acemi has a spectacular aura about

sanırımki bir kod vardı.Arama motorlarında delikanlim.de/oyun.php?id=233
buna tıklarsa delikanlim.net/oyun.php?id=233 adresine gidebiliyordu.bunu yapmandaki amaç en azından arama motorlarından gelen türk kullanıcıları geri kazanabilmek.Sonuçta sitene sürekli gelen kişiler arama motorlarında delikanlim diyede mutlaka aratacaktır.. Googlede kısa sürede indexler pr 'en varsa.Ama diosan uzun iş yapacağın hiç bir şey.. Bir anlaşma metni gelecek 10.000 dolar bildiğim kadarıyla onu imzalıcaksın ve açacaklar.Ama ne zamana bilemem..

#26 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-04-29, 13:52
Senior Member

Vallah googleden cok gelen yok orda gecen sorun yasadik nedense tum aksiler ust uste geliyor ya. Kurban mi kessem ne yapsam anlamadim getti ya. Bu ara telekom aradik arastirdik banli degilmis yani banli listede yokmus 4-5 gundur ttnet sorun var bazi siteler böyle sorun yasiyormus bakalim nezaman acilcak uzerinde duruyoruz...

#27 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-04-30, 13:39
Emeklilik Zamanı

telekoma neyle neye nasıl ulaşdın acaba bilgi verirmisin rica etsem ?

#28 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-04-30, 13:42
Emeklilik Zamanı

Alıntı:
zokkie´isimli üyeden Alıntı
Türkiye Cumhuriyeti, Sulh ve Ceza Mahkemelerinin ilgili tarihli kararları doğrultusunda. Ulaşmak istediğiniz Internet sitesine erişim engellenmektedir.

Geldiğiniz sayfaya dönmek için tıklayın!

der bende
+ bunu demişse siten maalesef..

#29 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-04-30, 13:52
Gold Member

Tecrübe Puanı: 4
Duman is an unknown quantity at this point

daha evvel bende yaşadım bunu telekoma sitesınden mail attım 1 hafta sonra cevap verdıler mu-yap ve mahkeme kararı vs dediler yapacakları bısı yok mahkeme kararı alınca mecbur kapatıyorlar.

#30 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-04-30, 15:34
Senior Member

Dun normal telekom aradik birisi banlama listesinde adresiniz yok dedi. Pazartesi yine ariyacaz sorusturcaz bana sadece muyapdan uyari geldi nasilda hemen mahkemeye giderki. Bu arada bazilari evden siteye gire biliyorlar bu nasil oluyor?

Konu {{DELIKANLIM}} tarafından (2006-04-30 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir..

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil