![]() |
|
|||||||
| Bilişim Hukuku İnternet ve Bilişim Hukuku Yasal Sorumluklar Telif hakları ve Hukuki İşlemler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bana muyap dan uyari geldigi gun cikardim tum sarkilar suan sadece amatör yani kendi sarkisi söyleyen kisilerin sarkilari var. Ve kackere muyap email yolladim su lisans nasil alirim bana geri mesajda yolladilar sonra iltibati kestiler simdide bir email gelmeden telekom banladi gerci tam belli degil banlandini. Telekom email yazdim bide muyap yazayim bakalim ne diycekler eger hic acmasalar ozaman normal muzik dinletirim banlanmiyalim diye neler yapiyoruz yinede banlandik
|
|
||||
|
sanırımki bir kod vardı.Arama motorlarında delikanlim.de/oyun.php?id=233
buna tıklarsa delikanlim.net/oyun.php?id=233 adresine gidebiliyordu.bunu yapmandaki amaç en azından arama motorlarından gelen türk kullanıcıları geri kazanabilmek.Sonuçta sitene sürekli gelen kişiler arama motorlarında delikanlim diyede mutlaka aratacaktır.. Googlede kısa sürede indexler pr 'en varsa.Ama diosan uzun iş yapacağın hiç bir şey.. Bir anlaşma metni gelecek 10.000 dolar bildiğim kadarıyla onu imzalıcaksın ve açacaklar.Ama ne zamana bilemem.. |
|
||||
|
Vallah googleden cok gelen yok orda gecen sorun yasadik nedense tum aksiler ust uste geliyor ya. Kurban mi kessem ne yapsam anlamadim getti ya. Bu ara telekom aradik arastirdik banli degilmis yani banli listede yokmus 4-5 gundur ttnet sorun var bazi siteler böyle sorun yasiyormus bakalim nezaman acilcak uzerinde duruyoruz...
|
|
|||
|
daha evvel bende yaşadım bunu telekoma sitesınden mail attım 1 hafta sonra cevap verdıler mu-yap ve mahkeme kararı vs dediler yapacakları bısı yok mahkeme kararı alınca mecbur kapatıyorlar.
|
|
||||
|
Dun normal telekom aradik birisi banlama listesinde adresiniz yok dedi. Pazartesi yine ariyacaz sorusturcaz bana sadece muyapdan uyari geldi nasilda hemen mahkemeye giderki. Bu arada bazilari evden siteye gire biliyorlar bu nasil oluyor?
Konu {{DELIKANLIM}} tarafından (2006-04-30 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|