Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Bilişim Hukuku

Bilişim Hukuku İnternet ve Bilişim Hukuku Yasal Sorumluklar Telif hakları ve Hukuki İşlemler

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #21 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-02-03, 15:15
Member

Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/1
hukuki is on a distinguished road

phoenix,
mahkeme böyle bir karar verdiyse dahi yukarda da açıkladığım üzere gerekçeli karar daha sonra yazılır. Ancak normak 'ın elinde varsa duruşma zabtını da buraya ekleyebilse faydası olur. Gerekçeli kararı da sonradan ekler.
Ancak şimdiye kadar herhangi bir cevap vermemesi de ilgimi çekti. Şimdilik farkında değil diye farzediyorum. Gerekirse adliyeden ben de araştırabilirim...

#22 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-02-03, 15:22
MoD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MoD MoD isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Nevbet

Blog Entries: 9
Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/2
MoD has a spectacular aura aboutMoD has a spectacular aura about

Kredi karti magduriyeti disinda sahsi olarak dava acildigini ve/veya sonuc alindigini duymadim. Buyuk firmalar bu konuda suc duyurusunda bulundugunda dahi sonuc alinamadi. Bir 2001 yilinda ulkemizdeki bir iss'den Noter araciligi ile ihbarname almisti. Dava dahi acilmadi. Yasal bosluk varmidir yokmudur konusunu hukuki arkadasimiz daha iyi biliyordur. Keza uzmanlik alanim degil. Fakat buyuk firmalar dahi bu konuda dava acmiyor/acamiyorsa, sebep olarak yasal bosluklari gostermekten baska care kalmaz. Konuya geri donersek bu kadar kisa surede bir karar cikmasi ve karara neden olan sucun niteligi gozonune alindiginda ben pek inandirici bulmadim.

#23 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-02-03, 15:46
Cobra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
Cobra has a little shameless behaviour in the past

Alıntı:
hukuki´isimli üyeden Alıntı
Cobra, bana mı söylüyorsun bunları anlayamadım? Zira ben loglardan bahsettiğimi hatırlamıyorum.

Sana demedim, nomak a yazdım. Burada çocuklarla muhabbet ediyor gibi dalga geçiyor.

Eğer diyorumki öyle birşey varsa (ki imkansız) T.C pc başına oturan herkesi içeriye tıktırabilirim. Sahte log hazırlamak 5 dakika sürmez ve kimse gerçek olup olmadığını ANLAYAMAZ. Lütfen saçmalamayalım

#24 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-02-03, 16:05
LibRa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

LibRa is an unknown quantity at this point

Alıntı:
hukuki´isimli üyeden Alıntı
phoenix,
mahkeme böyle bir karar verdiyse dahi yukarda da açıkladığım üzere gerekçeli karar daha sonra yazılır. Ancak normak 'ın elinde varsa duruşma zabtını da buraya ekleyebilse faydası olur. Gerekçeli kararı da sonradan ekler.
Ancak şimdiye kadar herhangi bir cevap vermemesi de ilgimi çekti. Şimdilik farkında değil diye farzediyorum. Gerekirse adliyeden ben de araştırabilirim...
hukuki sen zaten gerekli aciklamayi bi onceki mesajinda yapmissin nomak'in yaptigi sadece atmasyon başka bişey degil. 2.5 ayda 3 yıllık bir agir cezayi birak hakimi baş savci bile veremez en az 4 aydan başlar onaylayip karari okeyletmek yonuyle ama bu arada tutuklu yargilanir. neyse nomak78 korkutmak amacli söylemiyorum 2 siteni söyle ben sana 10 k lik bi botnetle saldiricam bakin acik acik söylüyorum. 10 bin botun her ipine ayri ayri ceza mı aldiricaksin bunu sormak istiyorum. ?

#25 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-02-03, 16:13
nomak78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

nomak78 is an unknown quantity at this point

böyle ithamlar yapıyorsunuz. neden size yardımcı olayım?. hem itham et hem yardım iste. hukukinin dediği gibi gidin araştırın ve bulun.

#26 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-02-03, 16:13
doLob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

doLob is an unknown quantity at this point

dosya numarasini ver ve arastiralim

kusura bakma ama kimse sana inanmiyor

#27 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-02-03, 16:18
Member

Wishmaster is on a distinguished road

Alıntı:
doLob´isimli üyeden Alıntı
nomak78 forumlarda geziyor ama mesaj atmiyor sanirim scan etmek biraz uzun suruyor
Valla bence boş konuşmaya gerek yok ! Serveri olupda ddos yiyen siteleri kapalı kalan herkes böyle şeyler yazabilir. Şu an benim başımdada aynı olay var iptables ile bir nevi azalttım. Yol göstermeniz gerekir Hukuki ve diğer yapıcı yorum arkadaşlara çok teçşekkür ederim. Nomak istersen iptables hakkında bi kaç bişey öğrendim en azından lamerlere karşı koyuyor bunları seninle ve istiyen herkezle paylaşabilirim. Bu olayın çresi yok brökraside belli zaten hukuki ız anlattı madur olan arkadaşlara ben elimden geldiği kadar yardım etmeye hzırım bilgiyi paylaşmak biraz olsun saldırıların önüne geçmeliyiz anladıkki hukuki açıdan yapıcak bişey yok en azından şimdilik. Tabii herşeyide biliyorum demiyorum. Burda madur olan arkadaşlara bende dahil yardım etmemiz gerekir diye düşünüyorum.

#28 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-02-03, 16:21
Senior Member

boşuna yardım istiyorsunuz .

ticaret yapıyoruz arkamızdan konuşuyorlar

merhaba diyoruz küfür ediyorlar

nasılsın diyoruz cevap vermiyorlar

yardım ediyoruz bir teşekkür bile etmiyorlar

böyle birşey var diyoruz hayır yok deyip iftira atıyorlar

niye yardım edeyim size be

neyinize yardım edeyim sizin

sizinle diyaloğa girende kabahat

#29 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-02-03, 16:24
LibRa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

LibRa is an unknown quantity at this point
Cool

Alıntı:
nomak78´isimli üyeden Alıntı
boşuna yardım istiyorsunuz .

ticaret yapıyoruz arkamızdan konuşuyorlar

merhaba diyoruz küfür ediyorlar

nasılsın diyoruz cevap vermiyorlar

yardım ediyoruz bir teşekkür bile etmiyorlar

böyle birşey var diyoruz hayır yok deyip iftira atıyorlar

niye yardım edeyim size be

neyinize yardım edeyim sizin

sizinle diyaloğa girende kabahat
@yawhoonet'in parasını ödedin mi? Kendi şahsiyetini kendin kaybettin kolay gelsin.

#30 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-02-03, 16:25
Senior Member

yahooweb kim be

başladı iftiralar.

allah belanızı versin be

külliyen geberin

Konu Kapatılmıştır