![]() |
|
|||||||
| Bilişim Hukuku İnternet ve Bilişim Hukuku Yasal Sorumluklar Telif hakları ve Hukuki İşlemler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Biz sitelerden para kazanıyoruz buda bizim ekmeğimiz. Download sitelerimizde var bunlarda mirc da var msn de radyo da. Yok böyle sudan sebeplerle sitelerimiz kapanırsa yoktur'un da demek istediği gibi bana ait 4 tane dedicated var şahsen ben benim ekmeğimle oynayan kişiye bir ömür boyu kin güderim. Biz kazanmıyorsak onlar hiç kazanmaz. Ya bu madde'leri okurken bile sinirlendim sanki küfür ediyorlar gibi geldi.
Ayrıca üstü olmayan kurum olamaz. Her kurumun bir üstü vardır. Bunların bilinçli webmaster'ları karşılarına alması çok kötü olur savaş başlar.... Benim mp3 sitemi kapatsınlar zoruma gitmez! kapattılarda, suçlu olduğumu biliyordum hiçte umrumda olmadı. Zaten şuanda mu-yap sitesine girilmiyor saldırımı ne var
|
|
||||
|
Alıntı:
Yanlış olan konu ise MP3 ün yok edilemeyeceği.Yani siteyi kapatmak çözüm değil.1 uyarı yap 2 yap 3 dava aç.Kapata kapata yürümez.(Başlangıç için belki yürüyebilir ama sürekli olmamalı)MSN gibi programların barındırılmaması olayı ise son derece yanlış.Komik.İlginç.Dediğim gibi MP3 yok edilemez sadece internet kapanırsa oranı azalır yine de CDlerden Flashdisklerden devam eder.Bitmez yani. |
|
||||
|
Arkadaşlar yasa dışı MP3'e kesinlikle karşıyım. Ama:
Mp3 paylaşılabilir diye Kazaa,imesh,limewire gibi programları yayınlayan siteleri kapatmaya hakkı yok. Programların kategorisi Mp3 paylaşım programları bile olsa .mp3 bir dosya bicimidir.
|
"bide şöyle düşünün. bir şarkıcı ve bestecisiniz.. burdan gelen parayla kiranızı ödüyor.. burdan gelen parayla yaşam standardınızı yükseltiyorsunuz.. "
Yahu rica edicem acıyıp cebimdeki parayıda vereceğim şimdi... |
|
||||
|
biri gelip benim modemi söküp götürene kadar, mp3 indirmeye devam edeceğim kimse kusura bakmasın. arz talep meselesi, istediğiniz kadar banlayın siteleri. domain olmuş 3$, mp3 sitesi olan adam 1 domainden mi kaçacak.
e müyap arama motorlarını da banlayamayacağına göre, banlasın dursun.
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|