![]() |
|
|||||||
| Bilişim Hukuku İnternet ve Bilişim Hukuku Yasal Sorumluklar Telif hakları ve Hukuki İşlemler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
hacklenen domain godaddy ve directi ye taşındığında mail atarsanız domaininizi geri alırsınız. bunun için register ismini doğru girmeniz ve kimlik bilgilerinizi faxla yollamanız yeterlidir.
sıkıntı çekmemek için whois bilgilerinizi doğru girin ! Konu pigeon tarafından (2005-12-22 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Sport;
Başınıza böyle bir şey gelirse, Bulunduğunuz bölgenin Cumhuriyet Savcılığı Bilişim Suçları, yoksa yine C. Savılığı'na şikayet dilekçesi verilmesi gereklidir. Henüz yaygınlaşmamakla birlikte Yeni Türk ceza kanunun bir gelişmesi olarak yeni yeni bu konuda ihtisaslaşacak savcılar gelmektedir. (ya da ben öyle umuyorum). Siteyi hukuk sitesine çevirmemek için fazla açıklama yapmıyorum. Suç ve cezası için (md.136,141,142 vd) ;Yeni TCK Saygılar.
|
bence cumhur arkadaş bile bile açık vermiştir, yoksa istese kesin kez açık vermez, birkaç ay yatsa da sonrasi icin cocugun gelecegi parlak siz hic tasalanmayin, bile bile acik vermistir ve bile bile yakalanmıştır, ne de olsa şimdi bütün türkiye onu konuşuyor, yakında ali kırcanın programına filan da çıkar dert etmeyiniz.
|
Alıntı:
|
|
||||
|
dediğiniz arkadaşı bilmiyorum ama bir domain hackledi diye geleceği parlak ya da akıllı olarak görülüyorsa bu forumda bile; insanları bunun gibi illegal yollara yönlendirirsiniz!
domainleri herkes hackleyebiliyor. olayı ve suçluyu fazla abartıp şevk vermeyin insanlara. kaldı ki adam hapse giriyorsa kafası hiç çalışmıyor demektir! domain hackleyerek de ünlü olunacağını sanmıyorum şahsen! |
|
||||
|
Tarihi olayları bilmediginiz açık, bu işler böyledir bir domain hacklersin(çalarsın) ünlü olur 3-5 ay yatıp daha sonra IT sektöründe securityci olarak çalışırsın, işin raconu budur.
![]() (Bkn: "ts", "securityoffice") örnegini verdim, tarih tekerrürden ibarettir... herkesin aklı başında, kim neye inanacagına karar verebilecek kapasitede siz rahat olun. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|