![]() |
|
|||||||
| Bilişim Hukuku İnternet ve Bilişim Hukuku Yasal Sorumluklar Telif hakları ve Hukuki İşlemler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
Burada yapilan dupe duz hirsizliktir, ha bir komsunuzun evine girip malini calip, karisina kizina tecavuz etmissiniz, ha bir siteyi sahibinden calmissiniz, siteye tecavuz etmissiniz. Site hirsizliklarini bir macera olarak gormeye devam edenlerin sonu bu olur. |
|
||||
|
Alıntı:
saygılar
|
Peki şunu soralım domain düştüğü anda alabiliyor muyuz? Yoksa askıda mı kalıyor ??? !!!
Record expires on 09-May-2011. Record created on 19-Dec-2005. Last updated on 22-Dec-2005. Burda domainin en az 1 yıllık alındığını farzedersek, Olay tarihi ise 19.12.2005, domainin 9 mayıs 2011 de biteceğini de düşünürsek, domain 9 Mayısta XXXX tarihinde yaratılmış demek değil mi? Yani domainin bitiş süresi de en yakın ihtimalle 9 Mayıs 2006 dır. Bu durumda bence domainin düşmesine daha çok varmış. Ve sanırım sadece bir mail değişikliği söz konusu ve oradan da sedo'ya yönlendirme...
|
Ben yazana kadar araya bir çok yazı girmiş, iyinet adminine katılıyorum. Fiil TCK. na göre suçtur. Suçlu olup olmadığı ise yargı kararı sonucunda kesinleşir.
Biz burada sanırım nasıl olabiliri tartışıyoruz ...
|
Alıntı:
Cumhur içinse üzüldüm , umarım ağır bir ceza almaz.
|
domain duser dusmez alinmaz hukuki arkadasin da dedigi gibi
zaten domain dusme tarihi yaklastiginda uyari mailleri gelmeye basalar yani domaini reglemeyi unuttuklarini sanmiyorum zaten eski kayitlara bakarsaniz domain 2009 yilina kadar alinmis ve son guncellemede 2 yil daha reglenmis yani domaini transfer ettiklerine 1 yil artmis ve tekrar internet haber almis 1 yilda oradan artmis |
|
|||
|
Alıntı:
(herkes kendini en akıllı sanıyor) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|