![]() |
|
|||||||
| Bilişim Hukuku İnternet ve Bilişim Hukuku Yasal Sorumluklar Telif hakları ve Hukuki İşlemler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Eğer adam bunları kendi yazdıysa ve yayınlamanı istemiyorsa adam haklı. Onun yerine yazara ait bilgilerin korunarak o yazarın makalelerini yayınlayabileceğin siteleri tavsiye ediyorum. Oralardaki makaleleri yayınlayabilirsin.
www.goarticles.com gibi |
|
||||
|
Alıntı:
Bi arkadaşımın serverını kapattı FDC. Adamın biri şikayet etmiş benim bu yazı diye. Arkadaş kaldırdı o makaleyi tekrar hizmete girdi server'ı. Bu işler şakaya gelmiyor. Müyap yok karşınızda
|
|
||||
|
İki ülkeninde yasaları geçerli olur. En fazla başına gelecek şey senden yazıları kaldırmanı isticekleri olur. Mahkeme kararıyla. Kaldırmazsan biraz tazminat ödersin yada arkadaşın da dediği gibi ISP ne bildirirler durumu oda serverini kapatır. Yada dahada güzeli -ki ben yapiyorum- her cümleye bişiler ekle, cümlelerin yerini değiştir uygun bir şekilde ve sonuç SENIN article 'ın olsun herkeste rahatına baksın
|
|
|||
|
Alıntı:
Biraz yaratici olmaya calisin. Armut pis agzima düs olayini gecin artik. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|