![]() |
|
|||||||
| Bilişim Hukuku Bilişim hukuku hakkında bilgiler , bilişim suçları , telif hakları vb. |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
Ben de kendilerine mail attım aynı gün ama bir cevap gelmedi. Alıntı:
WordPress 2.7.1 Türkçe Konu umuture tarafından (2009-03-05 Saat 20:05 ) değiştirilmiştir.. |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
|||
|
Alıntı:
Bir sonuç doğurmaz girişimleri.. |
|
|||
|
Alıntı:
Ayrıca farklı bir sınıfta marka girişiminde bulunursunuz. cokguzelhareketlerbunlar.biz olarak. Bir çok alternatifi var bu durumun.. Bu tür girişimler sonuçsuz kalmaktadır. İlgili avukatı araştırdım baro sitesinden İlgili link ; http://www.istanbulbarosu.org.tr/Avu...?SicilNo=21021 Mesajı gönderen avukat yeni bir avukat galiba.. Türkiye barolar birliği kayıtlarında göremedim.. Aynı verileri. Arayıp sorabilirsin tam olarak durumu.. İletişim bilgileri yukarıda ki linkte mevcut.. |
|
||||
|
önerileriniz için teşekkürler perşembe gününe kadar cevap gelmezse arıcam
Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
|
turkcell.org'da, turkcell a.ş. için herhangi bir lekeleme veya ticari amaç güdülmediği halde bu domain turkcell a.ş. tarafından mahkeme ile alındı çok kısa bir zaman önce. bu kadar emin olmayın bence.
eğer domaine herhangi bir site kurup, ilgili programın yayınlarını illegal olarak yayınlamadıysanız telif hakları açısından bir maddi yükün altına girmeyeceksinizdir fakat bu domaini alamayacakları anlamına gelmez, tabiki alacakları anlamına da...
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|