![]() |
|
|
|||||||
| Bilişim Hukuku Bilişim hukuku hakkında bilgiler , bilişim suçları , telif hakları vb. |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Yakınlarda eski müzik sitemden radyo yayını yapmayı düşünüyorum. Telif hakkı olan her eserin 20 saniyeden fazla yayınlanması suçtur diye biliyorum...
Bir çok radyo yayını yapan yer var webte. Acaba ne çalsak yasaklara takılmayız? Bir tartışarak sonuca varalım istedim.
||||
|
Radyo hosting alıpta şarkı dinletmekten bahsediyordum. Onda ne tür içerikler yayınlayabiliriz acaba engele takılmadan.. Müyapın dikkatini çekmeyecek içerikler. Örneğim:Amatör kayıtlar diyorum veya bana izin verecekler mi diye bazı müzik gruplarıyla iletişime geçmeyi düşünüyorum. Yada alkislarlayasiyorum.com dakine benzer nostaljik parçalar, yöresel bir sanatçının söylediği anonim şarkılar da olabilir...
|
Alıntı:
bu konuyla ilgili emin ol müyap sana mail yollayacaktır.. sende cevap olarak yasal bir şekilde onlara çaldıgın içeriğin onlara ait olmadıgını anonim parçalar çaldıgını açıklamak zorundasın.. bunu yasal bir dayanak üzerinden yap diyorum çünkü muhtemelen yinede siteni kapatıcaklar bu durumda ise tazminat davası açıcaksın haberlerden elde sallarsın bize
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|