![]() |
|
|||||||
| AWBS AWBS - Advanced Webhost Billing System - Gelişmiş Webhost Faturalandırma Sistemi |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
merhab
awbs son sürümü 2.7.1 sanırım sorunsuz bir şekilde sıfırdan kurdum.Ancak www.site.com/admin yazınca boş sayfa cıkıyor. ve admine giremiyorum. bir yerde hatamı yapıyorum . teşekkürler |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
dosyaları hostunuza yüklerken FTP programınız ile BINARY modda yüklediğinizden emin olun
Ayrıca serverınızdaki APACHE nin curl + curl SSL ile derlendiğinden emin olun curl +curl ssl in kurulu olup olmadığını hostunuza bir php info dosyası yükeleyerek konttrol edebilirsiniz Örnek php info dosyası: PHP- Kodu:
http://www.sonsuzhost.com/awbs_turkc...um_klavuzu.zip Ayrıca AWBS admin paneline /admin yazılarak girilmez! adminde normal üyelerde siteadresi.com/aLogIn.php den giriş yapar.
SONSUZHOST: www.sonsuzhost.com - www.cs-cart.com.tr AWBS-CS-Cart-Live Agent Türkiye yetkili satıcısı Konu sonsuzhost tarafından (2008-04-26 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ekleme |
|
|||
|
----------------------
Windows NT TEMPOSERVER 5.2 build 3790 Build Date May 4 2007 13:29:21 Server API CGI/FastCGI Virtual Directory Support enabled Configuration File (php.ini) Path C:\WINDOWS\php.ini PHP API 20020918 PHP Extension 20020429 Zend Extension 20050606 Debug Build no Zend Memory Manager enabled Thread Safety enabled Registered PHP Streams php, http, ftp, compress.zlib Zend logo This program makes use of the Zend Scripting Language Engine: Zend Engine v1.3.0, Copyright (c) 1998-2004 Zend Technologies with Zend Extension Manager v1.2.0, Copyright (c) 2003-2007, by Zend Technologies with Zend Optimizer v3.3.3, Copyright (c) 1998-2007, by Zend Technologies ------------------------------ bunlar cıktı.sunucu win server curl ve zend kurdum ssl yok sanırım. dosyaları ise servere direk rarlı olarak yükledim.sonra ilgili klasöre kopyaladım. başka ne hatam olabilir. ilgilendiğiniz icin teşekkürler |
|
||||
|
servera rarlı olarak yükleyip serverda açmayın ftp programı ile BINARY modda yüklemeyi deneyin
|
Merhabalar
Beyfendi www.siteadi.com/admin/adminwelcome.php sayfasından girer admin panele |
|
||||
|
siteadi.com/tools/pretest.php den bileşenleri kontrol et eksik bileşen varmı.
sarı renkde veya kırmızı olanları buraya yazarsan sana sorunu söyleyebiliriz belki. Admin girişini nasıl yapmaya çalışıyorsun hocam. http://www.site.com/admin bu şekilde yazarsan beyaz sayfa gelir. Normal üye girişi yapar gibi girmen gerekli.
|
destek@sizinlehost.com eklermisiniz
|
|
|||
|
normal üye gibi giriş yapıyor ,ama admine nereden gireceğim.bilmiyorum
birde admin/adminwelcome.php bunu yazdığımda ise index. php ye gidiyor. kusura bakmayın arkadaşlar awbs yi ilk defa kullanacağım nasip olursa. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|