![]() |
|
|||||||
| AWBS AWBS - Advanced Webhost Billing System - Gelişmiş Webhost Faturalandırma Sistemi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
selamlar..
AWBS de paypali aktif ettim ama %4 komisyonuda eklemesini istiyorum bunu nasil yapiyorduk anlaticak olan varmı |
|
||||
|
Alıntı:
E-mail templatelerinizde (configuration/edit e-mail templates menüsünden) charsetin iso-8859-9 olduğunuda bi kontrol edin isterseniz.
|
Alıntı:
yokmu arkadaslar bu konuda bilgisi olan sadece Sipariş esnasında paypali secenlere %4 komisyon eklicek |
|
|||
|
Tam E-Mail almada karakter sorunlarını düzeltmeye çalışırken bu sefer de 2 gündür mail gelmemeye başladı.
![]() Cronjob ayarlarını tekrar kontrol ettim bir problem görünmüyor. Neden olabilir bilgisi olan var mı acaba? Şimdiden herkese teşekkürler. |
|
|||
|
Alıntı:
curltest sorunsuz çalışıyor bende onlinenic test de sorunsuz ama gel görki onlinenic hesabını göstermiyor. update dediğime iç sunucu hatası veriyor bende.. sizce neden kaynaklanıyordur.? |
|
|||
|
selama rkadaşlar ben safe modu açmak zorunda kaldım makinede
bu seferde sürekli şu hatayı vermeye başladı email olarak geliyor set_time_limit() [<a href='function.set-time-limit'>function.set-time-limit</a>]: Cannot set time limit in safe mode in <b>/home/buradaloginyazılı/public_html/tools/master_cron.php</b> on line <b>0</b><br /> bu hata sadece ben safe modu actiğimda gelmeye başladi safe modu kapatmak istemiyorum ne yapmalıyım |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|