![]() |
|
|||||||
| AWBS AWBS - Advanced Webhost Billing System - Gelişmiş Webhost Faturalandırma Sistemi |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Selam arkadaşlar..
AWBS Admin Panel - System Setup - Forum Setup Adımlarını takip ederek girdiğim sayfada Forum ismini ve Forum DB bilgilerini yazıyorum.. girdiğim Forum bilgileri ise tamamen doğrudur.. Forum aynı site içinde değil Farklı bir site yazıyorum ama AWBS User Yönetiminden user seçiyorum foruma uye olması için tıklıyorum hata veriyor üye olamıyor.. yani AWBS nin Verdiği emir belirttiğim forumda Gecersiz Forum vbulletin deneme amacli başka bir forum SMF de denedim yine olmadı. bunu nasıl çözümleriz istediğim olay AWBS siteme üye olan direk belirlediğim forumada üye olmuş olacak.. |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
Sorunu tam anlamadım ama mantık ile yaklaşırsak vbulletin forumda doğum tarihi girilmesi filan zorunlu ise awbs de böyle birşey olmadığından hata alıyor olabilirsin
|
DB bilgilerini giriyorum
Forum adresini yaziyorum user adminden user seçiyorum Forum create dediğimde Forumda hesap açmiyor belki dediğim doğrulama kodu doğım tarihi felan engel olabilir diye düşündüm Farklı bir forum bilgileri firdim bu seferSMF girdim ondada hesap açmadı verdiğini hata standart Failled |
|
|||
|
Alıntı:
şu kısımda hata yapıyormuşum )Forum Table Prefix: smf (_ olmayacak) düzeldi.. dikkatimi çeken bir şey var Mybb seçeneği yok onu kendimiz yapabilirmiyiz acaba |
|
|||
|
şuda dikkatimi çekti.
AWBS tarafından smf ye üye yapılanlar SMF de ana sayfada son üye kısmında çıkmıyor.. sanırım bu DB ye direk yazdırdığı için olluyor bu kısmı nasıl çözümleriz üye olanların ana sayfada gözükmesi için |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|