Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Programlama Dilleri > ASP .NET
Kayıt ol Blogs Yardım Üye Listesi Ajanda iTrader Forumları Okundu Kabul Et

ASP .NET ASP & .NET

Cevapla Add This!

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-07, 17:12
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
alpayx is an unknown quantity at this point
Angry Kazık Bir Soru - Asp İle Formdaki Veriyi Almak

<select id='ramadet1' disabled style='width:35px; font-family:Arial; font-size: 10px;' onchange="adetchangeram(document.form_pc.ramtip1,t his,document.form_pc.fiyat_ram1)"></select>

select bir form elemanı ama option başlıkları yok görüldüğü gibi java ile yapılmış nasıl oluyorsa kod çalıştığında kutucuk çalışıyor 2 kayıt içeren açılır kutucuk olur ben buradaki değeri asp ile almak istiyorum bir değişkene atamam lazım nasıl yapabilirim??

buda adet change fonksiyonu

function adetchangeram(tip, miktar, fiyat){
c = document.form_pc;
for (var j=1; j<array2.length; j++)
{if (array2[j>[0>[0>== "AB") kod=j}
if (miktar.selectedIndex == 0)
tip.selectedIndex = 0;
fiyat.value = parseFloat(array2[kod>[tip[tip.selectedIndex>.value>[2>*miktar.value);
topla();
return true;
}

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-10, 00:42
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
kaziklivoyvoda is an unknown quantity at this point

Alıntı:
alpayx´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
<select id='ramadet1' disabled style='width:35px; font-family:Arial; font-size: 10px;' onchange="adetchangeram(document.form_pc.ramtip1,t his,document.form_pc.fiyat_ram1)"></select>

select bir form elemanı ama option başlıkları yok görüldüğü gibi java ile yapılmış nasıl oluyorsa kod çalıştığında kutucuk çalışıyor 2 kayıt içeren açılır kutucuk olur ben buradaki değeri asp ile almak istiyorum bir değişkene atamam lazım nasıl yapabilirim??

buda adet change fonksiyonu

function adetchangeram(tip, miktar, fiyat){
c = document.form_pc;
for (var j=1; j<array2.length; j++)
{if (array2[j>[0>[0>== "AB") kod=j}
if (miktar.selectedIndex == 0)
tip.selectedIndex = 0;
fiyat.value = parseFloat(array2[kod>[tip[tip.selectedIndex>.value>[2>*miktar.value);
topla();
return true;
}
OnChange gibi fonksiyonlar Client tarafında çalışan fonksiyonlardır. Jscript'e aldığın gibi ASP'ye alamazsın. Sayfayı yenileme, AJAX veya iframe gibi yöntemler kullanmalısın. Tarayıcıdan yeni sayfa açılınca normal rutin ASP kodunu çalıştırıp işlem yapabilirsin.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil