![]() |
|
|||
|
Yıllardan gelen bir html alt yapım var ve başlangıç seviyede biraz asp biliyorum.
Kendimi geliştirmek için kursamı gitmeliyim yoksa kitaplardan kendim öğrenebilirmiyim. Nasıl bir yol izlenmeli asp mi öğrenmeliyim iyice yoksa asp.net den mi başlamalıyım. Odtü de bir kursa var ASP.NET 2.0 fiyatı 1100 ytl. Böyle bir parayı ödemeye değermi? Ve hocanın ne kadar iyi olup olmadığını nasıl anlayabiliriz. Ankarada başka kurs olanakları varmı tavsiye edeceğiniz. Ve bu konu hakkında benim aklıma gelmeyen fikirleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler. Konu bukotezo tarafından (2008-03-26 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir.. Sebep: düzeltme |
|
||||
|
Paranı harcama boş yere. Ben asp ve asp.net bilmezdim. Şimdi çok az asp ve yeteri kadar da asp.net biliyorum. Bu bilgimi de kitaplara borçluyum. İnternette kaynak çok kitaptan öğrenmeye gerek yok diyenler çıkabilir. Onlara da kulak asma. Asp.net kimilerine kolay kimilerine zor gelebilir. Hatta asp bilenlere asp.net çok daha zor geldiğinden çoğu asp bilenler asp.net e geçememişlerdir. Sana özel mesajla da belirttiğim gibi sırasıyla
1-Zafer Demirkol asp.net 1.0 2-Asp.net Unleashed 1.0 3-Zafer Demirkol asp.net 2.0 bu üçünü sırayla okuyacaksın. Ben bunların haricinde bir de asp.net Microsoftun sanırım adım adım serisinin kitabını da almıştım (türkçe). Ama onun bir faydası olmamıştı. Küçük bir not.. Bu kitapların sql sorgulamaları konusunda ne kadar yeterli olduğunu hatırlamıyorum. Ben çoğu sql sorgusunu forumlarda sormuştum. Sen de ya forumlarda sorabilir ya da bir mssql 2005 kitabı alabilirsin.
|
Kurs'un sana geri dönüşü hızlı öğrenme şeklinde olacaktır. Ödemeye değerliği ise tartışılır. Biraz da mezuniyetine, yaşına, yabancı dil bilgine ve en önemlisi gözlerindeki ışığa bağlı. İşi gerçekten öğrenebilirsen eğer ortalama üstü sabit bir gelir sahibi olacağını da belirtmek isterim.
Senin bu kurstan ne kadar verimli faydalanabileceğinle eşdeğer bu. Girdiğim bazı işe alım görüşmelerinden gördüğüm kadarıyla çok bilinen herhangi bir kursu bitirip ms sertifikası olan çok iyi yazılımcılar olduğu gibi life cycle'ın ne olduğunu bilmeyen sertifikalılarla bile karşılaştım.
Eğer bir yanlış yapacaksan, bari onu doğru yap... Konu DincerAydogdu tarafından (2008-03-27 Saat 14:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
ankarada meridyen akademi var maltepede ben gittim girdiğimde bişey bilmiyordum 6 ay sonrası 3 . scriptimi kodluyorum arada küçük scriptlerde kodladım
|
|
|||
|
Ağız alışkanlığı olsa gerek ama yine de ASP.NET uygulamalarına script dememek lazım. ASP.NET precompiled bir dildir. Yani atıyorum delphi de bir program yazıp derleyip exe'yi dağıtmaktan bir farkı yoktur. Sistem kaynaklarını tam olarak kendisi kullanır.
Eğer bir yanlış yapacaksan, bari onu doğru yap... Konu DincerAydogdu tarafından (2008-04-17 Saat 11:07 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/asp-net/88147-asp-net-2-0-egitimi-icin-yardim.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| ASP.NET 2.0 Eğitimi için yardım. : RSS Dünyasi | This thread | Pingback | 2008-03-26 15:35 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|