![]() |
|
|||
|
Merhaba,
ASP de bi program yapmak istiyorum, server saatine gore belli saatlerde baska sayfayi, belli saatlerde baska sayfayi gostersin istiyorum. Ornek: <% sabah = "sabahsayfasi.asp" aksam = "aksamsayfasi.asp" get server time if servertime = "12:30" then show = sabah end if if servertime = "14:30" then show = aksam end if %> <HTML> <%=show%> </HTML> bu ornek kodda serverin saatini nasil alirim, ve ozellile 12:30 ile 14:30 ise page = "xxx" degiskenini nasil kurarim... Yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkurler |
|
||||
|
Alıntı:
<% Tarih = Date() Saat = Hour(Tarih) Dakika = Minute(Tarih) Zaman = Saat&":"&Dakika %> |
|
|||
|
tesekkur ederim.., deneyecegim...
|
|
|||
|
slm
denedim ama 0:0 cikiyor yani server saati gorunmuyora caba bi yerde yanlislik mi var? |
|
|||
|
server saatini çağırmaktansa pc saatini çağırmak daha mantıklı. örnegin server amerikada sen türkiyedesin. abd de sabah olunca burda gece oluyor.
|
|
|||
|
Alıntı:
hayir server saati gerekiyor cunku, server turkiyede, turkiyeden girenlere gore sitede biseyler yapicam, ama server saatini degisken olarak elde edemiyorum |
|
|||
|
Ok simdi calisti...cok tesekkur ederim
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|