![]() |
|
||||
|
root un bir üst dizininde db diye bir klasör var. Adamlar sadece bu klasöre yetki vermişler. Başka klasörlere yetkiyi sadece kendileri verebiliyormuş biz kontrol panelinden yapamıyormuşuz... Her seferinde adamlarla uğraşmak istemiyorum..
Şimdi benim bildiğim root un üst dizinine ODBC ile ulaşılabiliyor. Dim Yol As String = Server.MapPath("..\db\xxxx.mdb") bu şekilde yaptığımda şu hatayı alıyorum Cannot use a leading .. to exit above the top directory Bu durumda ne yapmam gerekiyor ? Yani yolu başka nasıl gösterebilirim ? ODBC kullanmam şart mı ?
|
Yani sonuç itibariyle sorumun cevabı odbc siz bu iş olmaz sanırım.
Ben de laf olsun diye bir ihtimal belki diye sormuştum. Dediğini de anlayamadım. verdiğin komutla zaten çıkılmaz.
|
Alıntı:
|
Sağol.
Ama adamlarla görüştüm. Oraya ulaşmak için ODBC kullanmam şart mı dedim şart dediler.. odbc çok faydalı birşey olsa da kullanmamak için adamlara her domainimle ilgili mesaj atıyorum istediğim klasöre yetkileri veriyorlar. Gerçi dün abartısız 6-7 farklı kişi yazılar yazdılar ama hiçbirisi çözemedi.. Sonuncusu çözdü olayı.. O da artık iis den çözdü..
| Stil | |
|
|