![]() |
|
|||
|
rep vs. pek umrumda değil de, işine yararsa sevinirim. .NET konusunda yardımcı olmaktan çekinmem vakit bulabildikçe. Bugün gerçek anlamda bir senior .NET developer aradığında bulamıyorsun. İş bulamıyorum diyen arkadaşlara duyurulur.
|
Kodu denemedim. Koddaki açıklamalarını okudum. Benim istediğim şey olmadığına karar verdim ve işime yaramadı.
Başka bir arkadaştan yardım alıcam. Yine de teşekkürler.
|
İşine yaramadığına üzüldüm. Sen kullanmasan bile bu asp.net 2.0 rewrite kullanımı için ortalama bir örnektir. Mutlaka forumdan asp.net 2.0 kullanan ya da kullanmak isteyen birilerinin işine yarayacaktır. Nihayetinde paylaşım ortamı. Verdiğim kod bir modül engine'idir ve gelişimi tamamen developera bırakılmıştır. Kodun sonunda dediğim gibi yapabileceklerin hayalgücünle sınırlıdır.
|
Alıntı:
Çok teşekkürler. Asp den Asp. Net ' e geçtiğim şu sıralar bende bu konuyu çok araştırdım. Birçok örnek denedim istediğim sonucu alamamıştım. Bu sitede 4z5.net rewrite kullanmayı çok istedim ama bilmediğimden yapmamıştım. Artık sizin verdiğiniz kod ile rahatça yapabilirim sanırım. Buraya gönderebileceğiniz örnek, önerebileceğiniz Türkçe site varsa çok sevinirim. |
|
|||
|
Eski bir konunun başka bir arkadaşa yarar sağlaması gerçekten çok hoş. Bu konunun açıldığı zaman ile şimdi arasında oldukça fark var. Bu süre zarfında bu konu ile ilgili gerek msdn'de olsun gerek yazılım paylaşım sitelerinde çok makaleler yayınlandı. Bunlara ulaşabilmek için google'da "asp.net url rewriting" araması yeterli olacaktır.
Ayrıca konu ile ilgili sormak istediğiniz başka birşey varsa buradan yardımcı olabilirim. İlginiz için teşekkürler.
|
asp.net te rewrite için http://urlrewriter.net/ teki modülü tavsiye ederim. çok kullanışlı.
bunu yaparkende şu makaleyi okumanızı tavsiye ederim http://weblogs.asp.net/scottgu/archi...h-asp-net.aspx |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|