![]() |
|
||||
|
.net ile ne kadar sağlıklı bir sistem olur?Ve ne kadar verimli?
Bizim okula net te not sorgu sistemi yaptık sınav zamanı iki server da ayrı ayrı çalıştırıyoruz ve ikiside çöküyor.Ve ortada hiçbir neden yokken çöküyor. .net böyle işlerin altından kalkamaz.Ve birde güvenlik; javada .class dosyalarda güvenlik sorunu yok çünkü derlenmiş açıp değiştirilmesi imkansız.(decompiler programlar var fakat onları kodlamanızla engelleyebilirsiniz) Birde javada platform bağımsızlığı var!
|
asp.net ' te kullandığınız veritabanı neydi acaba ? sistemde önemli olan kodlamasından ziyade veritabanıdır.Yoğunluk olayı ile ilgili..
Güvenliğe gelince ise ; dll ile yazmayı düşündük.Sanırımki dll class ve hatta class root dosyalarından dahada güvenlidir.Bu demektirki ; kendi serverinden başkası, bir başka servere alsa bile çalışamıyacak durumda kodlanacaktır.Zaten şuanda tamamen bu varsayımla hareket etmektedir tüm firmalar.. |
|
||||
|
Alıntı:
Sql server kullanıyoruz.
|
aslinda var ama çok daha farklı fiyatlar istiyorlar iyinet.
Donanıma göre derleme yapmak kötü bir durum olsa gerek. bunu anlayamadım ? kötülük neresindeki ? Buradaki amaç satın alan kişinin haklarını tamamen korumaktır... Adamın host firmasından çalınmasını engellemek gibi bir çok düşünce vardır.. sql serverde o tarz sorunları yaşaman gerçekden de çok ilgnç. Öyleki günde milyonlar sorgu yapdırdığımız sitelerde şu anda hiç bir sorun yaşamamaktayız.. |
|
||||
|
Alıntı:
Yada source kodları satın alan kişiye mi vereceksiniz? Amacım burda sizin satışınızı engellemek degil hatta bana pm atan kişilere bizzat sizi önerdim.
|
teşekkür ederim önermenizede , source kodları domaine göre ayarlanacaktır zaten.O kişi isterse milyarlarca kez severi değişebilir.Hatta günlük değişsin sorun olmayacaktır.. Bunun amacı sadece wareze düşmesini önlemektir.Sanırımki buradaki amaçda hem kendi hemde para veripde satın alan kişinin haklarını korumaktır..
açıkcası .net gibi sistemide böle basitce kötülemenize çok üzüldüm.. Şu anda dünyada en çok gelişen yazılım dillerinden birisi ve bir çok büyük site ; msn ' de bu dahildir, milyonlarca ziyaretçisene rağmen bunu kullanmaktadır.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|