![]() |
|
|||
|
Arkadaşlar elinde asp ile resim upload scripti olan varmı.
Özellikleri : Resimleri upload ettikten sonra db ye urlsini ekliyecek. Thumbnail yaratacak. (Tüm thumbnaillerin boyutu sabit olacak) Elinde olanlar satıyorlarsa veya bedava vermek istiyorsa özelime mesaj bıraksın. |
|
|||
|
Kullandığın serverda aspjpeg var ise otomatik olarak thumba çevirebiliyor.
www.eresimindir.com'da bu uygulamayı kullanıyor. Hiçbir resimlerinde thumb kullanmamış. aspjpeg ile sadece gerçek boyutu koymuş. Ama bir sorun oluyor. Mesela 640x480 olsada, 480x600 olsada bunu 120x90 yapmasını istiyorum ben. Bu eklenti ile bunu yapabbiliyoruz ama resimlerin goruntu bozuluyor. Bunu yapması için resimi thumb oluşturuken tama ortasından başlayıp max genişlik veya yükseklik hangisi ise oraya kadar seçmeli. Bunu da aspjpeg'de crop image özelliği ile yapıyoruz. Ama ben tam olarak yapamadım. ![]() |
|
||||
|
PHP Resim Upload Scripti wardı elimde bulabilirsem yakında burdan linkini weririm EN SONUNDA BULDUM
MSN Adresimi KAYDET demo : imagesubmit.com Scriptini wereyim MSN : DesTRuctionS@destructions.org Konu DesTRuctionS tarafından (2005-12-16 Saat 20:43 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|