![]() |
|
||||
|
şeklinde önce formdan gelen bilgiyi alacaksın.
Kod:
<%
aranan=request.form ("ara") 'aranan isimli değişekene veriyi kayıt ettik.
%>
daha sonra veritabanındaki ilgili yere bağlanacaksın Kod:
<%
set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
conn.Open("DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & Server.MapPath("veritabaniadi.mdb"))
set araekle = server.createobject("adodb.recordset")
verim = "Select * from ilgiliyer"
araekle.Open verim,conn,1,3
%>
sıra geldi kayıta Kod:
<%
araekle.addnew
araekle("arakelime")=aranan 'arakelime sütununu kendine göre adlandırırsın.
araekle.update
araekle.Close
%>
bu kadar...
cesaret bilgisizlikten gelirse, cehalettir. Konu atay tarafından (2005-10-30 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
tam hata bu
Hata Tipi: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Sürücüsü] Güncelleştirilemiyor. Veritabanı veya nesne salt okunur. /bag.asp, line 17 Tarayıcı Tipi: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Sayfa: GET /default.asp Saat: 30 Ekim 2005 Pazar, 02:31:23 xp IIS kullanıyorum ve diger her türlü script sorunsuz çalışıyor |
|
||||
|
bu script yi kullanıyorum ama bir türlü db yazdıramadım
bu linkten script indirebilirsin eger incelemek istersen lnkportal.zip sağolasın Konu yozgatlı tarafından (2005-10-30 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
evet kendi IIS win xp prof edition kullanıyorum db sal okunur degil konturol ettim ayrıca diger script ler çalışıyor |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|