![]() |
|
|||||||
| ASP Hazır Kodlar / ASP Kütüphane ASP Hazır Kodlar / ASP Kütüphane |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
slm arkadaslar.
bagzi sitelerde ,ozelliklede bir arkadasin sitesinde 2-3 sene once gormustum..bir kod buldum icerigi titledede gorup aramalarda icerik titlede cikiyor diyordu..istedigimde maglesef bencil olan birimis ) vermedi kodu bana!! lutfen bu kodu bana saglayacak bir arkadas varmisir?gazete sitelerindede var google'da birsey aradiginda icerikle title ayni okunuyor..
|
"taimak " eksik yazilmis yaa baslik
![]() ornek vereyim hemen mesela fikra scriptde bir ziyaretcimiz "temel amerika'da" diye bir fikra eklemis..bu fikranin basinda "temel amerika'da" diye yaziyor..iste bu fikra basligini ustteki title bardada gormesini istiyorum..ayni html meta titleye kendimiz ekledigimiz gibi,kendisi otomatikmen gormesini istiyorum..gazete sitelerindede icerikle baslik ayni gorunuyor googleda birsey aradigimizda.
|
Bunu PHP'de istiyorsan yardımcı olabilirim, ASP'de de benzer bir koddur muhtemelen. Söyle yap olacaktır. Değisken olarak ne kullanıyorsun bilmiyorum, fakat ben fıkra sayfasında kullandığın baslığı gösteren değiskeni $fikrabasligi olarak aldım. Sayet bunun title'da gözükmesini istiyorsan, <title> </title> arasına asağıdaki kodu ekle:
<?=$fikrabasligi?> Yani görünümü söyle olacak: <title><?=$fikrabasligi?></title> Tabi eğer bu veri çekme olayı title tagından önce yapılıyorsa title'ı gösterecektir..
|
breeze ploop'un dedigi gibi title arasinami oluyor? bunun gibi<title<%=FikraBasligi%></title>
sagol ploop suan gecici hostta calistiramadim scripti insallah halolunca deniyecem..bu arada baska kod bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim..
|
<title> <%=FikraBasligi%> </title>
Aynen böyle.
|
tam olarak ne dediginide anlamadim,nasil yapildiginizda..ama heralde en az 50 kez cesit cesit denedim hicbiri olmadi..yardim edermisiniz arkadaslar
|
hallettim sorunu cok sagolun ilgilendiginiz icin..
| Stil | |
|
|