![]() |
|
|||||||
| Arama Motorları ve SEO Teknikleri Arama Motorları ve SEO Teknikleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar ben kurtlar vadisi pusu diye bir site açtım blogspottan . 1 Ay geçti hala kurtlar vadisi pusu diye aratınca 20.sayfalarda çıkıyorum. o kadar link değişimi yaptım titlelere çok dikkat ettim yine aynı yine aynı . Neredeyse 35 tane siteyle link değişimi yaptım ama sonuç 0 . Bu sorunu nasıl çözebiliriz . Google indexliyor ama zirvelerde gözükmüyor sitem yani .
|
|
|||
|
unutmadan sitemin adresi : http://kurtlarvadisipusu24.blogspot.com
|
|
||||
|
Arkadaşım Kurtlar Vadisi Pusu kelimesinde 20. sayfada çıkman gayet normal gibi, çünkü rekabetin çok fazla olduğu bir kelime grubunda site açmışsın,
kurtlar vadisi pusu olarak google'da arattığımda şuan 2.920.000 sonuç çıkıyor ki bu sonuçlarda ilk 200 içinde olmak gayet başarılı bir sonuç. Ayrıca bu sıralar google'ın blogspot'a verdiği sıralama önceliğini spam blogların artması nedeniyle geri çekmeye başladığı ifade edilmekte. Rekabetin daha az olduğu kelimelerde şansın daha yüksek olacaktır.
|
Google güncellemeye çok önem veriyor gördüğüm kadarıyla sitenin tek eksiği güncellik ve konu eksikliği sitende az konu var ve yeterince güncel olmayan bir site. Ayrıca descriptionları ve titleı kısa tutmaya çalış, siteni güncel tut bunlar sana pozitif olarak geri dönecektir.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|