![]() |
|
|||
|
arkadaşlar akıl sır erdiremediğim bir konu var. Günlük 12 k olan forumum birden 5k lara kadar düştü. Güzel backlinklerim ve sitemin pr3 alt sayfalarının çoğunun da pr 2 ila 3 arasında değişmesine rağmen bu düşüş sebebi ne olabilir. En son tema değişikliği yaptım tabi tema değişikliğinde sadece görsellik değişti. Meta taglar olsun anahtar kelimelerde değişiklik olmadı. Ancak http://validator.w3.org/ ile sitemi tarattığımda birçok hata ile karşılaşıyorum. Ancak siteme girdiğimde sol alt köşede göze çarpan hata uyarısı kesinlikle yok. Bunun bir etkisi olabilirmi yoksa google dalgalanmada mı 325 k indexim var
|
|
|||
|
sen bunu söyledikten sonra indexli sayfalarımı kontrol ettim. Google da bulunan bütün indexli sayfalarım yeni temayı indexlemiş durumda sanırım tema ile alakası yok bana öyle geliyor bilmiyorum :S
|
|
||||
|
tamam işte. yeni temaları indexlemesi önemli değil.
sen google olsan. o kadar sayfa indexleyene kadar sorun yok ve birden bire site komple değişiyor. içerik değişmeyebilir ama sayfanın yerleşimi vs. birden bire komple değişiyor. aklına şöyle bişey gelirmiydi (google olarak). bu site acaba elmi değiştirdi. El değiştirdiyse yeni sahipleri ne kadar tutarlı olacak, eskisi kada? daha fazla? yada kısa süre sonra site komple mi kapancak! bu ve bunun benzeri sorulara cevap bulmak için google sayfaları zamanla yeniden indexleyip, bu sayfaları yeniden üst sıralara yükseltir. panik yapmana gerek yok yani. normal bir durum bu... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|