Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Arama Motorları ve SEO Teknikleri

Arama Motorları ve SEO Teknikleri Arama Motorları ve SEO Teknikleri

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-06-02, 10:14
SargeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BadBaht

Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/8
SargeT has a spectacular aura aboutSargeT has a spectacular aura about
Standart Gelen ziyaretçilerde ve istatistiklerde garip durum

Yaklaşık 7 ay önce açtığım e-kart hikaye şiir vs. tarzında bir sitem var. Site için çok uğraştım içerisinde bulunan 1000 konunun tamamına yakınında meta çalışmasını elle konu ile ilgişkili anahtar kelimeler ve açıklamalar kullandım bunun neticesinde google da 100 K index i bulunmakta. PR değeri 4. Buraya kadar herşey normal görünüyor ama şöyle bir durum var. Bundan yaklaşık bir ay önce günlük 500-1000 arası tekili varken bir anda bu tekil ziyaretçi kayboldu ve gelen ziyaretçilerin tamamına yakını site:siteadi.com/konubasligi.html bu şekilde gelmeye başladı. Extremdeki reflerin tamamı nerdeyse bu şekilde. Daha sonra biraz daha link aldım yine bir ara düzeldi 600-700 tekile ulaştı herşey iyi gidiyor derken siteye gelen hitler yine site:siteadi.com şeklinde olmaya başladı. Ne oluyor bir türlü anlamış değilim. 100 K index sürekli güncellenen içerik kendi yazdığımız yazılar vs. fakat bir türlü site dikiş tutmuyor.

Bulmakicin.Com - Sevgilerimle.Net - Mp3indirin.com - Sanalhane.Com -Ardaturan.Net - Satılıktır İletişim PM

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-06-02, 10:50
Priapos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kendimi Öpesim Var!

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/3
Priapos will become famous soon enoughPriapos will become famous soon enough

Alıntı:
SargeT´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaklaşık 7 ay önce açtığım e-kart hikaye şiir vs. tarzında bir sitem var. Site için çok uğraştım içerisinde bulunan 1000 konunun tamamına yakınında meta çalışmasını elle konu ile ilgişkili anahtar kelimeler ve açıklamalar kullandım bunun neticesinde google da 100 K index i bulunmakta. PR değeri 4. Buraya kadar herşey normal görünüyor ama şöyle bir durum var. Bundan yaklaşık bir ay önce günlük 500-1000 arası tekili varken bir anda bu tekil ziyaretçi kayboldu ve gelen ziyaretçilerin tamamına yakını site:siteadi.com/konubasligi.html bu şekilde gelmeye başladı. Extremdeki reflerin tamamı nerdeyse bu şekilde. Daha sonra biraz daha link aldım yine bir ara düzeldi 600-700 tekile ulaştı herşey iyi gidiyor derken siteye gelen hitler yine site:siteadi.com şeklinde olmaya başladı. Ne oluyor bir türlü anlamış değilim. 100 K index sürekli güncellenen içerik kendi yazdığımız yazılar vs. fakat bir türlü site dikiş tutmuyor.
bence biraz daha link al, zaten birden link'e yüklendiyseniz ara ara link alımına devam etmelisiniz...

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-06-02, 10:54
SargeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BadBaht

Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/8
SargeT has a spectacular aura aboutSargeT has a spectacular aura about

Alıntı:
Priapos´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bence biraz daha link al, zaten birden link'e yüklendiyseniz ara ara link alımına devam etmelisiniz...
Linklerden olabileceğine hiç kanaat getirmedim. Çünkü öyle birden linke yüklenen birisi değilim haftada bir veya 15 günde bir belirli aralıklarla link alıyorum, bu siteye almış olduğum linklerde öle hafif linkler değil min. pr3-pr7 arası kaliteli linkler. Hepsi infolu ve google da iyi yerde olan siteler. Anlamadığım husus neden site:siteadi.com/links.html ziyaretçilerin böyle reflerle gelmesi.

Bulmakicin.Com - Sevgilerimle.Net - Mp3indirin.com - Sanalhane.Com -Ardaturan.Net - Satılıktır İletişim PM

Seçenekler
Stil