![]() |
|
|||
|
Ben bunu çözemedim aklımda almıyor. Anlayan varsa lütfen banada bilgi versin.
Birtane blogum var. PR3 değeri. Mor ve ötesi : deli ile ilgili bir yazım var, bilirsiniz google da kaçıncı sırada göründüğümüzü görteren programlar var. Ben bu mor ve ötesi:deli yazısını arattığım zaman. Benim yazım ilk yüzde bile çıkmıyor, fakat sitesi benden daha kötü olan bir site sıralamada 5.sırada görünüyor. Bu sitenin pr' ı 0, halbuki benimki 3 nasıl oluyorda benimki ilk 100 de bile görünmezden bu sitesin aynı başlıktaki yazısı 5.sırada çıkıyor. Bu sitede bir blog, aramızdaki tek fark onunki kendi domain'i benimki blogspot. |
|
||||
|
Alıntı:
ya bişey diyecem bu konu başımada geldi.. sık guncellenen siteler demişsin ? bu site guncelenmesi olayını anlamadım.. googleyemi gunceleştiriyoruz.. yada başka bişey mi:S açıklayabilirmisin biraz |
|
||||
|
Alıntı:
vbseo Yahoo/google sitemap generator kurmak gerekir.. çünkü programlarla sitemap hazırlamak çok zaman alıyor.. ama ben vbseo sitemap kurudugumda hata veriyor :S |
|
|||
|
Arama motoru sonuçlarında üst sıralarda çıkmak için sadece PageRank değeri esas alınmıyor. Lin yapısının düzgün bir şekilde inşası ile birlikte Title, Meta Keyword ve Description'ların düzgün bir şekilde konumlandırılması. sayfa yapısı, anahtar kelime seçimleri gibi bir sürü özellik sonuçları etkiliyor.
Arama Motoru Optimizasyonu hakkında ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linklerden yararlanabilirsiniz. 1- http://www.seoanaliz.com/amo.html 2- http://www.google.com/support/webmas...r&answer=35291 |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|