![]() |
|
|||||||
| Arama Motorları ve SEO Teknikleri Arama Motorları ve SEO Teknikleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
bir müşterimizin sitesi var (demir çelik vs işi yapan )
1 kelime ile google da ilk sayfada ilk 5 te çıkmak istiyor. SEO çalışması yapabilecek var mı? - kesin ve net % 100 başarılı olabilecek bir çalışma istiyorum. ben aracıyım çünkü. asla riske girmem bu konuda - şu kadar sürede , siteyi ilk sayfada yayınlatırım ve şu kadar ücret isterim diye PM atınız..referanslarla beraber lütfen ödemeyi sonucu gördünce yaparım |
|
|||
|
şirket olarak istenilen bir adet kelimede söylediğiniz garantiyi 1 yıl içinverebilir ve sözleşme yapabilir + kdv olarak faturalandırabiliriz. seo konusunda googlede tuttuğumuz yüzlerce siteden ornek referanslar sunabiliriz. iletişim için bizi arayınız: 0532 406 84 89
|
|
||||
|
bunu google bile garanti vermiyorki başkası nasıl garanti veriyor şaşıyorum
Alıntı:
|
Google'da herhangi bir kelimede 1.sırada olan bir sitenin özellikleri ile, 5. 6. sırada olan bir sitenin özellikleri aynı değildir. Google adsense reklamlarının satışı için yukarıda kopyaladığını yazmıştır sitesine. Eğer yukarıdaki cümleyi yazmasa adsense niteliği kalmayacak.
İlk sayfaya 11 tane site giremez ancak http://www.google.com.tr/search?q=ziza.net (kasılmış örnektir) gibi alt linkleriyle beraber google indexletmek daha makbuldür. Herhangi bir kelimeyi google'da 1. sıraya google çok rahat getirir ve senelerce 1. tutar (garanti etmese de) Bilen birisi bir kelimeyi google'da ilk sayfaya taşıyabilir (kimse garanti edemez, %100 başarı yoktur) İşi bilen bir ekip birinci sırada bulunan kelimeyi senelerce 1.tutabilir (kimse garanti edemez, %100 başarı yoktur) Ben bu işi yapamam, risk mutlaka almalısınız ki kazancınız yüksek olsun. Bu arada aradığın SEOcu ben değilim
|
|
|||
|
Her zaman bu işi yapacak olanlara %100 kontrolünüzde olmayan bir sistemde garanti veremezsiniz diyorum sonuçta yapabileceğinizi bilebilirsiniz ama garanti veremezsiniz ama demek ki talep var ki böyle bir arz oluşuyor.
|
|
|||
|
Arama motorlarında yükselmek için pekçok etkennin bir arada olması gerekir. En basiti domain kayıt tarihinin eski olması optimizasyon çalışmalarını hızlandırır ve daha çabuk etki göstermesini sağlar. Ayrıca her kelimenin zorluk derecesi farklıdır. Dolayısı ile çalışma yapacağımız domaini ve hedef kelimeyi bilmemiz gerekiyor. Çalışması yapılacak sitenin adını ve hedef kelimeyi PM atın, ne kadar sürede sonuca ulaşabileceğimiz konusunda dönüş yaparım, kolaylıklar.
|
|
||||
|
Alıntı:
|
Merhaba ;
öncelikle garanti olarak görmek biraz hayal olur.garantisini vermek oldukça zordur. Fakat etkin ve yüksek ihtimallerle en iyi sonucu vermeye çalışabiliriz Kurumsal bir hizmet sunabiliriz iesyazilim.com sitemizden irtibat kurabilirsiniz Saygılar |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|