![]() |
|
|||||||
| Arama Motorları ve SEO Teknikleri Arama Motorları ve SEO Teknikleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
sana google adwords satalım direk 1. sayfada paşalar gibi çık.aylık 100 ytl* ver bana kafan ağrımasın.
ama işi bir kere de yapmak istiyorsan tekrar tekrar para vermeyeyim. bir kere de olsun bitsin.. 1 sana bunu yaparım 7 günde teslim desem!! Ne olur biliyormusun 1 hafta sonra tekrar 2. sayfaya geçersin. çünkü google sürekli güncellenen sayfalara bakar.senin site canlanacak 1-2 hafta sonra gene eski haline dönecek iyisi mi adwords al yada arkadaşın dediği gibi google webmaster tool araçlarını kullan paranda cebinde kalsın.müşterine de adwordsu anlat bizde kazanalım sende pm ini bekliyorum * bu fiyat ortalama bir fiyat 3 aşağı 5 yukarı.. |
|
|||
|
--------------------------------------------------------------------------------
sana google adwords satalım direk 1. sayfada paşalar gibi çık.aylık 100 ytl* ver bana kafan ağrımasın. ama işi bir kere de yapmak istiyorsan tekrar tekrar para vermeyeyim. bir kere de olsun bitsin.. 1 sana bunu yaparım 7 günde teslim desem!! Ne olur biliyormusun 1 hafta sonra tekrar 2. sayfaya geçersin. çünkü google sürekli güncellenen sayfalara bakar.senin site canlanacak 1-2 hafta sonra gene eski haline dönecek iyisi mi adwords al yada arkadaşın dediği gibi google webmaster tool araçlarını kullan paranda cebinde kalsın.müşterine de adwordsu anlat bizde kazanalım sende pm ini bekliyorum * bu fiyat ortalama bir fiyat 3 aşağı 5 yukarı.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|