![]() |
|
|||||||
| Arama Motorları ve SEO Teknikleri Arama Motorları ve SEO Teknikleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bahsettiğim Site Bu . Hergün 1-2 tarif eklemekteyim.Sitede All İn One Seo , Otomatik sitemap oluşturucu bulunmakta.Ne yaptıysam yapayım.15 Gündür 200 hiti aşamadı.Ne yapmalıyım?Önerilerinizi Bekliyorum.
Extremeye Burdan Ulaşabilirsiniz
|
Bu konuda 15günde 200 hit kötü değil ki. Binlerden bahsediyorsan rekabaetin çok olduğu ve köklü rakiplerin olduğu bir konuda site yapıyorsan diğerlerinden bir kaç adım önde olman lazım.
daha iyi tasarım daha orjinal içerik hedef kitleye uygun reklam 10binlerden bahsediyorsan bence zor.. Akşama kadar mutfakta yeni tarifler deneyip fotoğrafını çeken, hırslı webmaster kızlar var Belki senden iyi seocu değiller yada backlinkci, ama sıcak,samimi leziz tarifleri var. portakalagaci.com un binlerce deli kadın hayranını senin site tatmin etmez bence.
Avrupanın En Büyük Sponsoru: Zanox Konu troy tarafından (2008-02-11 Saat 20:55 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
Ne Yapayım peki hocam?İşte bunun için açtım bu konuyu buraya. Yarışma fln mı düzenlesek
|
Site içeriğine göre hit normal.Hit çekecek bi konu göremiyorum ben sitede.
|
Sence yemek tarifleri hit çekmez mi?
|
yarışma düzenleyebilirsin mesala bayanların kendi tariflerini yazmasını sağla ve en iyisi tarif gönderene 1oo kontör al yada ne blım bişeyler hediye et..
|
ben bir arkadaştan hazır yemek tarifleri sitesi almıştım. Varlığını sanırım bir ben bir o biliyor hala neredeyse. Hiç ilgilenmedim o zamandan beri
![]() Buna rağmen ramazn ayı geldiğinde ne oldu bilmem site çıldırdı... aylık 130.000 hit yapmıştı... Ben siteye eğilirmiyim bilmiyorum hala duruyor kendi halinde... ama sanırım eğilecek olsam özellikle özel gün tarifleri eklerdim ki wordpres kullandığına göre taglarla bunu zenginleştirebilirsin gibime geliyor... Öte yandan hırslı webmaster bayan arkadaşlarımızın varlığı doğru Internette erkeklerden çok içerik katkısı yaptığı yönündeki araştırma sonuçlarına bakacak olursak rekabet alanı olan bir bölüm olacağını düşünüyorum...Resimli yemek tarfileri sitesi bence hoş... Sana bir başka tavsiyem reklam vermen olacaktır. Sitenin içeriğinin güncel tutacağına eminsen. Ayrıca siteyi üyelikli hale getir veüylerine günlük tarif yolla... En azından ileride kendi yemek tarifi siteme eğilirsem ben bunları yapacağım ![]() |
|
||||
|
Biraz fazla aceleci gördüm seni.Öncelikle 15 günde aldığın hit gayet iyi.Kaliteli sitelerle link değişimi yap.Tek bi kelime üzerinde yoğunlaşmaya bak.Valla doğruyu sölemek gerekirse her kelimede 1.sayfa 1.sırada olsan bile 4 - 5 k hit anca olur.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|