![]() |
|
|
|||||||
| Apache Htaccess Mod_rewrite Apache htaccess mod_rewrite httpd.conf |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba, direk video aramalarını listeleyen video scripttimdeki bazı url leri gostermek istemiyorum. misal
domain.com/video-sasasasas.html bu url yi nasıl engellerim .htaccess de çok acil lazım. |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
|||
|
olmadı
![]() Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteRule (.*)__(.*)__(.*)\.html$ index.php?modul=$1¶m1=$2¶m2=$3 RewriteRule (.*)__(.*)__(.*)$ index.php?modul=$1¶m1=$2¶m2=$3 RewriteRule (.*)__(.*)\.html$ index.php?modul=$1¶m1=$2 RewriteRule (.*)__(.*)$ index.php?modul=$1¶m1=$2 RewriteRule (.*)__$ index.php?modul=$1 RewriteRule (.*)\.html$ index.php RewriteRule (.*)__(.*)__(.*)&feature=active_sharing$ index.php?modul=$1¶m1=$2¶m2=$3 RewriteCond %{REQUEST_URI} domain.com/video-sasasasas.html RewriteRule .* /index.php [R,L] |
|
|||
|
olmadı :
http://www.domain.com/videom/izlebey..._545d4sds4.htm bu videonun izlendigi sayfayı yonlendirmek istiyorum www.youtube.com a dediklerini yaptım olmadı. buraya yazdıgım urleri kullanıp yazarsanız sevinirim. Yada başka turlu bu url yi yonlendirme yada iptal edebilirmiyim? Youtube nin duyarsız kaldıgı bir konuda cıkan videonun sitemde çıkmasını istemiyorum videolar direk youtubeden gosterilme db ye kayıt yok. aklıma başka yöntem gelmedi php bilmediğimden. Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteRule (.*)__(.*)__(.*)\.html$ index.php?modul=$1¶m1=$2¶m2=$3 RewriteRule (.*)__(.*)__(.*)$ index.php?modul=$1¶m1=$2¶m2=$3 RewriteRule (.*)__(.*)\.html$ index.php?modul=$1¶m1=$2 RewriteRule (.*)__(.*)$ index.php?modul=$1¶m1=$2 RewriteRule (.*)__$ index.php?modul=$1 RewriteRule (.*)\.html$ index.php RewriteRule (.*)__(.*)__(.*)&feature=active_sharing$ index.php?modul=$1¶m1=$2¶m2=$3 Konu Murat tarafından (2007-10-24 Saat 20:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On rewriterule ^videom/izlebeya__*******__545d4sds4.htm http://www.youtube.com [r=301] RewriteRule (.*)__(.*)__(.*)\.html$ index.php?modul=$1¶m1=$2¶m2=$3 RewriteRule (.*)__(.*)__(.*)$ index.php?modul=$1¶m1=$2¶m2=$3 RewriteRule (.*)__(.*)\.html$ index.php?modul=$1¶m1=$2 RewriteRule (.*)__(.*)$ index.php?modul=$1¶m1=$2 RewriteRule (.*)__$ index.php?modul=$1 RewriteRule (.*)\.html$ index.php RewriteRule (.*)__(.*)__(.*)&feature=active_sharing$ index.php?modul=$1¶m1=$2¶m2=$3
|
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> bu wp koduna nasıl 404 leri benim istedigim url ye yonlendirebilirim? icerik sildimde eski indexli sayfadaki hitleri benim belirlediğim url ye cekmek istiyorum. ErrorDocument 404 /index.php Konu Murat tarafından (2008-02-27 Saat 13:53 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|