![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Alexa ve Alexa Trafik Alexa ve Alexa Trafik ve Alexa Toolbar |
| Anketimiz: Sizce Alexa rank ne kadar güvenilir | |||
| Çok güvenilir |
|
4 | 7,55% |
| Orta şeker |
|
27 | 50,94% |
| Hiç güvenilmez |
|
22 | 41,51% |
| Katılımcı sayısı: 53. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alexa rank kesinlikle güvenilir değil, daha önce çok kez sağlam sitelerimle test ettim: genel sıralamada yabancı sitem ör hiti 7k, türkçe 25k sitelerin açık ara önünde nasıl bir anlayışsa.
"Bana hangi yoldan gitmem gerektiğini söyler misin?" dedi Alice. "Bu neyi istediğine ve neye ulaşmaya çalıştığına bağlı" dedi Kedi, "Şey... Bilmem ki.. "dedi Alice ve bunun üzerine Kedi: "Öyleyse hangi yoldan gittiğin farketmez." |
|
|||
|
Alıntı:
esmerforum.com bi buranınkine bakın sekerclub.com bide buranınkne |
|
||||
|
Alıntı:
EsmerForum.Com un Sahibiyim.Neden Böyle Bir Kıyaslamaya Gerek Duydunuz ? Ben Üyelerımın % 40 ına Alexa Tollbar Yüklettirdim , Ayriyetten 50 Tane Benim Pc'de Anasayfa EsmerForum.Com ![]() Demek Ki Durduk Yere Vermemiş O Değeri ![]() |
|
|||
|
kardesim yanlış anlama yav ben hit yönünden dedim yani alexa hite bakmıyo demek istedim
|
|
|||
|
Ankete göre baya bir güvensizlik var. Tabiki doğruyu göstermediği gibi yanlış bilgide olmayabilir.
Saygılarımla; Oğuzhan FELEK
|
bu alexarank'ın bir faydası varmı? ben engelliyorum bunları agent olarak, hatta buna benzer bir çok servisin agenti blocklu bende robots.txt'de, sitenin bandwidth'ini yiyip bitirmekten başka bir işe yaramıyorlar
![]()
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|