![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Alexa ve Alexa Trafik Alexa ve Alexa Trafik ve Alexa Toolbar |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
arkadaşlar oncelıkle yazılacak cevaplara onlem acısından buranın google baslıgı oldugunu bılıyorum ama alexa hakkında sorumu nereye yazacagımı bulamadım acıkcası burasıda webmaster forumu oldugu ıcın bu sorunun bu forumda yerı oldugunu dusunuyorum uygun yer varsa baslıgın tasınmasını rıca edıyorum
sorum su: evet şimdi arkadaslar google da vs ust sıralara cıkmak ıcın bırtakım calısmalar yapıyoruz pekı alexa sıralamasında nasıl ust sıralara cıkarız :?
|
Benim bilgim de bu yonde, alexa'nın olcumu AGB'nin reyting olcumu gibi, alexa toolbar kuruu bilgisayarlardaki ziyarete gore olculuyormus. Bu nedenle cok saglıklı olmadıgına dair bazı forum mesajları okumustum.
Yukseklmenin google acısından bi avantajı oldugunu sanmam, ama insanların ilk referans noktasının alexa oldugunu dusunuyorum bir site hakkında yorum yaparken (ornegin milliyet emlak sitesi icin alexayı refere ederek reklam calismasi yapiyor). Alexa toolbar yukleyip, yuklettirip siteni bol bol gezersen sıraamada sanırım yukselirsin. Tesekkurler OKAN ARI |
|
||||
|
bence alexa toolbar ile hic alakasi yok cunku alexa toolbarin ozelligi girdigin sitenin sirasini gosteriyor nerden mi biliyorum benim sitem yeni ve suanda sitedeki uyelerimin cogu arkadaslarim ve hic birinde alexa toolbar yok ama siteyi actigimda ( 1 ay 23 gun once
) 15 miyon kusuruncu idi simdi 1 miyon 390 bin kusurlerde ve surekli ilerliyor... www.funhail.com |
|
||||
|
Şunu kesinlikle söyleyebilirim,
Alexa widget kodlarından sitenin pek de gerekli olmayan bir sayfasına ekle ve oraya otomatik hit sağla. http://www.alexa.com/site/devcorner Alexa gelen hite bakıyor şimdilik, fake ziyaretçidir, sayfa gezmemişmiş gelen, toolbar var yok bakmıyor, benim gördüğüm budur; 3ayda siteyi sıfırdan 300binlere getirdik sonra ilgilenmedik, şimdi 2milyonlarda o site |
|
||||
|
Üyelerinize alexa toolbar yükletirseniz kısa sürede ciddi anlamda sıranız değişir. Ayrıca alexa bannerlarında faydası oluyor.
|
Gelen bir PMe istinaden yazıyorum.
Alexa sıralamasında üst sıralara nasıl çıkabiliriz? Alıntı:
Alıntı:
|
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|