![]() |
|
||||
|
Son zamanlarda, alexa istatistiklerinin, google arama sonuçlarına etkilediği konuşulmaktadır.
Yani, alexa sıralamasında üst sıralarda ... Internet kullanıcılarının herhangi bir siteye, günlük, haftalık, aylık, 3 aylık, ve tüm zamanlarda ortalama ne kadar girdiğini gösteren istatistik sitesidir. Farklı özellikleride vardır. Fakat bizleri ilgilendiren en önemli kısmı üst tarafta yazdığımdır. Son zamanlarda, alexa istatistiklerinin, google arama sonuçlarına etkilediği konuşulmaktadır. Yani, alexa sıralamasında üst sıralarda olan bir site, google arama sonuçları sayfasında da üst sıralarda çıktığı hakkında söylentiler vardır. Bunun doğruluk derecesini bilmiyorum. Fakat ; buna inanıyorum. Örnegin bana ait, hiti çok yüksek, alexa sıralamasında da iyi yerlerde olan bir site, sandbox'a düşmemiştir. Ve google arama sonuçları sıralamasında, yeri her geçen gün üst sıralara çıkmaktadır. Yazıların kaynagı, Http://www.Maxiwebmaster.com . |
|
|||
|
http://extremetracking.com üye oldum kullandığım scriptteki sayaca göre tekil hiti yüzde 60 düşük gösteriyor gibi geliyor bana.alexa bu konuda aldı başını gidiyor galiba.
|
Alexada sıralama Dmoz ile tetikleniyor bu yüzden Google'a dolaylı yoldan etki yapar..
|
|
||||
|
Sitelerin performansı en iyi alexa ile takip edilebiliyor. Başka bir yol var mı bilmiyorum.
|
|
||||
|
alexa + google + dmoz bu üc sitenin bir birinle olan baglantısını halen cözen kimse yok bence bir bakıyorsun hepsi bagımsız bir bakıyorsun bir site digeri ile baglantılı..
|
Alıntı:
alexa ise sizin bilgisayarınıza sizden izinsiz kurulan bir spy programıyla bilgi toplayan bir sitedir. bu sayede kimi hangi siteye girdiğini raporlayabilmektedir. saygılarımla
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|