![]() |
|
|||||||
| Alexa ve Alexa Trafik Alexa ve Alexa Trafik ve Alexa Toolbar |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
evet herkes yazsın bakalım
www.knightonlineturkey.com :212.014 Konu cemadak tarafından (2005-10-17 Saat 17:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
www.komikhane.com : 157,738
|
|
|
||||
|
www.eturkchat.com - 5,144,564 cuk ama bunun ne bokuma yaradıgınıda sölesenize bana bi
![]() alexa arama motorunun bana verdiği pr mi oluyor ama ordan hit gelmiyosa pr sini ne yapıyım :P |
|
||||
|
alexa.com dünyadaki en çok ziyaret edilen 5 milyon domain adresi sıralar.
örnegin türkiyenin en çok ziyaret edilen 100 sitesini buradan görebilirsin. http://www.alexa.com/site/ds/top_sit...e=lang&lang=tr bunun ne faydası var dersen : alexa ile google arasında gizli bir anlaşma var oldugu söyleniyor yani sitenin popülaritesi arttıkça google sitene daha sık ugruyor daha çok indexliyor.popülarite verilerini alexa, google a satıyor denilmekte. domain popüler oldukça reklam alman domaini satman kolaylaşır.hele ki domaina adresin ingilizce ise ve domain adresin ilk 50.000 arasına girerse sedo.com gibi domain parking yerlerinde çok kolay alıcı bulabilirsin |
|
||||
|
www.kayip.com alexa da beş para etmiyo gibi gözüküyo
ama diğer domainim www.eturkchat.com iyi gözüküyo şimdi ama ne kadar iyidir bilemem google a göre bakarsan pr2 bi icraat yok arama yapıldıgında sayfalardan birini gösteriyo diğer kayda alınmamış sonucları göster dediğinde gösterim yapıyor bunun nedeni nedir indexleme hatası benim pr bilgisizliğimden mi ? bütün sayfalarımı gösterse şahane olurdu yani 5 10 sayfa var zaten onlardanda birini ikisini gösteriyo |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|