![]() |
|
|||||||
| Alexa ve Alexa Trafik Alexa ve Alexa Trafik ve Alexa Toolbar |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
alexa da merak ettim dedim acaba google kaçıncı sırada diye
bir bakdim 3. sirada 1. sirada da yahoo.com sizce bu para ile alınmış bir birincilikmi ![]() |
|
||||
|
Dostum google sadece google.com'u kullanmıyor. Birsürü dilde sitesi var onların hepsini toplasan darmadağın eder orayı... (google.com , google.de , google.co.uk , google.com.tr vs vs.)
|
|
||||
|
Hayır ; bence yanılıyorsunuz , Google sadece küçük ülkelerde yerel dillerde aramaya izin verdiği için , küçük ülkelerde popüler ama , yahoo hala google 'ın önünde , alexadaki sonuçlar bence tamamen doğru.
( Yahoo , bildiğim kadarı ile Amerika da ve Ingilterede baya popüler. ) |
|
||||
|
;=) Google sadece ; Search servisi veriyordu son 1-2 yıla kadar , Ama Yahoo 'ya bir gir bak bakalım , kaç tane servisi var , Dünyanın en çok kullanılan emaili yahoo , yahoo hala dünyada en çok hit alan sitedir.
Belki google onu aramada geçti , ama genel baza baktığımızda Yahoo bir Internet portalıdır, google ise sadece arama servisi verir. ( Diğer servisleri yavaş yavaş oturuyor . ) + Ingilizce sitelerin Yahoo 'dan arama sonuçlarından iyi hit aldığını biliyorum . |
|
||||
|
Kim daha iyiyse iyi. Ben webmaster olarak ikisinden de en iyi şekilde faydalanmayı düşünürüm. O kadar..
![]() Zenginin parası züğürdün çenesini yormasın ![]() |
|
|||
|
Alıntı:
euehuehue bencede faydalanmak lazim katılıyorum.. sana ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|