![]() |
|
|||
|
Selam arkadaşlar
Ben www.Vitaminturk.com 'un Webmastırıyım. Siz Programcı arkadaşlara bir teklifde bulunmak istedim. yaklaşık olarak 3 yıldır internette başka adlar ile yayın yapan sitede Editörlük yapmak isteyen arkadaşlar ile konuşmak tanışmak ve eğer olursa editörlük görevini vermek istemekteyim. Websitesi genel olarak Programlama, Webprogramlama, Network, işletim sistemleri ve internet konularına değinmektedir. Eğer ki siz de bizim gibi bilginin paylaştıkça çoğalacağına inanıyorsanız gelin hep beraber BT sektörü için üstümüze düşenleri yapalım. Diller Programlama)Pascal Qbasic Cobol Clipper Delphi C C++ Vbasic veya sizin önereceğiniz bir dil Webprogramlama : Html Asp Php Java C# Cgi CF veya sizin önereceğiniz bir dil Network İşletim Sistemleri: Dos Windows X Unix Linux Veya sizin önereceğiniz bir Platform İnternet Bu konularda veya sizin önereceğiniz Legal olan herhangi başka bir konu hakkında editörlük yapmak isterseniz veya bildiklerinizi paylaşmak isterseniz tahirbal@hotmail.com Vitaminturk@yahoo.com 82757051 Icq bekliyorum Tahir Bal Teknik Yazılım Geliştirme Önemli olan bilmek değil, Paylaşmaktır http:\www.Vitaminturk.com |
|
|||
|
SEVGİLİ KARDESİM ONEMLİ OLAN BİLMEK DEGİL PAYLASMAK OLDUGUNDAN BEN PROGRAMCI DEGILIM AMA COK ESKIDEN UGRASTIM , SU AN CALISMIYORUM, NT.4.00 UZMANIYIM BUYUK SİRKETLERDE UZUN SURE SİSTEM DESTEK UZMANLIGI YAPTIM, KRIZDEN DOLAYI CALISMIYORUM, BİLGİLERİMİ PAYLASMAK İSTERİM..
|
|
|||
|
www.aviva.com.tr mustafa bu siteyi inceleye bilir forum doldura bilirsin
|
|
|||
|
OK
SİZE ELİMDEN GELDİGİNCE YARdim ederim 2yılık prog mezunuyum pek okullarda bise ögretmiyorlar bizde internetten acık kapatıyoruz her aksam 3 saat net yapıyoruzhatta öyle bir sohbet plotformu olusturursanız daha iyi olur kanısındayim |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|