![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Ağ Network Ağ Network |
|
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Evde çalışma odamda Masaüstü PC kullanıyorum. Genelde akşamları kullanıyorum. Bir de ev için Notebook var
Modem : Airties ( bilmem kaç..tam bilmiyorum r3 mü r03 müdür nedir tam bilmiyorum ) Kablolu modem Şimdi planım şöyle : Çalışma odamda masaüstü kurulu. Modem vs. 15 metrelik telefon kablosu vs.. Notebook'u bu modemle kullanmak istiyorum Aynı anda kullanabilirmiyim? Modemin arkasına baktım. fiş yeri yok. bir tek " USB " çıkışı var boş olan. Ne yapmam lazım? Bir şey almak gerekirmi ekstradan? ( Basit anlatım rica ediyorum lütfen ![]() |
|
|||
|
modem, masaüstü PC nin hemen yanında. kasanın üzerinde
ofiste bir ethernet kablosu olacaktı. 15-20 metre sanırım. sabah bakarım. peki o ethernet kablosunu nereye takacağım? USB çıkışına mı? Notebook, modeme uzak olacak yalnız. ethernet hub ve cat5 kablo : bu dediğin şeyleri alırsam tamam mıdır yani benim olayım ![]() bu " Hub " dediğin şeyden bende vardı bir tane ofiste. ama fi tarihinden kalma. 10 senelik vardır. o zaman dial up ile bağlanıyorduk. o olmaz sanırım. yeni almak lazım. |
|
||||
|
Eğer Notebook da wireless Lan bağlantısı varsa, Hiç kabloyla filan uğraşma derim..
Al birtane AirTies RT-211, Notebook 'u evin heryerinde kullanırsın..Modemine masaüstünün yanına bırakarak kablo derdi ile uğraşmamış olursun.. Bunlara ek olarak modem 4 portu olduğu için bikaç masaüstü bilgisayar bile bağlayabilirsin ![]()
|
Alıntı:
1. Elinde usb kablo yok ise usb kablo al ve modemin usb portunu masaüstü bilgisayarın için kullan. Yalnız modemi usb den kullanabilmemiz için modemin cd sinden usb driver'ını yüklememiz gerekli. Usb kablo : ![]() Bunu yaptığımızda; Modemin ethernet portu boş kalmış olacak. O ofisinizdeki 20 metre ethernet kablosunuda bir ucunu modeme bir ucunu laptop un ethernet girişine taktıgınızda başka birşey almanıza gerek yok. ![]()
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/ag-network/83256-airties-modem-ile-2-baglanti-yapmak.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| AirTies Modem ile 2 balant yapmak - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | This thread | Refback | 2008-03-01 11:45 | |
| web-tasarim.com Word Pr » Blog Archive » AirTies Modem ile 2 baðlantý yapmak | This thread | Pingback | 2008-02-12 00:46 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|