![]() |
|
||||
|
Bana sorarsanız alkatel alın derim çünkü telekom'un alt yapısını sağlayan firma bu eğer konferans vs. düşünorsan iş için ise kesin ALCATEL al derim adam downloadn çok ses ve görüntüde bw yi sömürüyor. Kesinlikle İnca alma diyorsunuz neden ? Bne kullanmadım ama ekonomik diye Geek promax U-E 4 Aldım 4 portlu hiçbir prople yok yalnız benimde sormak istediğim birşey var modemler neden bu kadar çok ısınıyor ?
|
|
||||
|
Datron RTA 230 u tavsiye ederim ethernet kartı ile bağlantı yaptığın zaman mükemmel verim alıyorsun, usb bağlantıyı tavsiye etmem.
|
Alıntı:
|
Burada ZoomX4 kullananlar hep ethernetten bağlıdır kesin. USB den bağlansalar kimse önermezdi
![]() USB modemlerde firewall yok ve SPYware bahçesi haline getiriyor bilgisayarınızı. Service Pack 1 de zaten kullanamazsınız. Zoom markasına gelince, Teknik servisinden bir idiota sorunumu anlatırken küfüre maruz kaldım. Zaten servisini ümraniyede biryer veriyor. Önereceğim modemler; AirTies, Origo (Ucuz ve Performanslı) ve Tabiki Robotics.
|
ben zoom x4 ü usb den kullanıyorum.
Uğraşmamak için ilk aldığımda öyle bağladım hala öyle devam ediyor. Arada donma oluyor modemi açıp kapıyorum düzeliyor... Eğer ethernet'ten bağlanınca daha performanslı oluyorsa öyle bağlıyayım uğraşıp.. BU KONUDA KESİN BİLGİ SAHİBİ OLAN VARMIDIR ? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|