![]() |
|
||||
|
adam gibi internetten düşme ve msn den kopma derdi yaşatmayan zoom x4 modemi şiddetle tavsiye ederim.
asp,php,.net,mssql,mysql,oracle,delphi,c ... Konu sitemedya tarafından (2005-01-21 Saat 12:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Valla yaziyorsunuz , yaziyorsunuz ama konuyu acan arkadas buralarda yok
Herhalde zoom x4 almıs, kurmus ve çattır çattır chat yapıyordur şu sıralarda ![]() |
|
|||
|
Zoom kullanışlı ve kaliteli fakat firmware update gerekiyor diye duydum benimki bosulmustu elektrik kesintilerinde ve cok makine kullanımında belli bir süre sonra problem cıkarıyor baskalarındanda duydum Alcatel ve Zyxel oneririm.
|
|
||||
|
INCA Kesinlikle önermiyorum ben modem alırken gezmediğim magaza ve site kalamdı ve tüm yorumalrıda okudum en sonund agittim düzey bilgisayardan kendi ürütmleri olan "LoopComm" markalı bir modem bir ev modemi tek portlu usp li kurulumu sadece 1 dk her XP-98 uyumlu düzey bilgisayar asıl bayisi istanbul bileniz vardır belki www.duzey.net bence burayı ara sor derim ben 5 aydır kullanıyorum ne ısınma ne hattı koparma var yani ben öneririm derim..
Kendi üretimleri oldugu için web sitelerinde yer vermemişler telefon ile arayıp sormanı tavsiye ederim
I'm Back Konu Permission tarafından (2005-02-04 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.. Sebep: hatalı yazmışım |
|
||||
|
sadece onun için değil, yeni adsl modem alacaklara fikir vermesi için yazılmaya devam ediliyor !
| Stil | |
|
|