![]() |
|
|||
|
Web üzerinden başka bir bilgisayarda önceden oluşturduğumuz arka kapıyla.. kendi bilgisayarımızdan aynı web adresi üzerinden kontrol sağladığımız ve şahsın ekran görüntüsünü anlık olarak izlediğimiz bir site var. Bu sitenin adresini bilen var mı arkadaşlar?
Not: bir arkadaşım adına yazdım. konuyla ilgili bilgim yok bu yazıyıda ark yazdı ben paste ettim. |
|
|||
|
www.logmein.com buydu heralde
|
windows sunucuna logmein programını kuruyorsun sonra logmein.com dan kullanıcı adı ve şifreni girip uzak bilgisayara baglanıyorsun. ister fullscreen ister kücük pencerede..
|
Alıntı:
yardımlar için saolun arkadaşlar... |
|
|||
|
Arkadaşın ne için istediğini öğrendim.
Web Tasarım ve Grafik kursuna gidiyor arkım kursdan evdeki makinesine baglanmak için kullanıyormuş. Şimdi yeni bir sorunu daha var... Alıntı:
|
|
||||
|
vallahi bilmiyorum ben bu logmeini çalıştıgım özel şirkette kullandım çok başarılı bir bilgisayar ama ilk haftdan sonra bilgisayar kullanılmaz hale geldi hatırladığım kadarıyla 400 küsür virüs vardı ve bir bilgiişlemci olarak silmeyi başaramadığım virüsler dedim ve programı kaldırdım ve daha sonradan bir daha kurma gereği hissettim (100 Mbps
) yine aynı sonuçla karşılastım bilg kullanılmaz hale geldi bir hafta içinde ama bu programı normal şekilde kullanan kişileride biliyorum karar size kalmış...
|
bencede sanki legal bir islem icin kullaniliyormusa benzemiyor... ayrica eger kurstan evdeki bilgisayarina baglaniyorsa ciksin ozman sorun nedir?
kesinlikle kullanim amaci farkli bana kalirsa... isterseniz bunu hack kismina tasiyalim |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|