![]() |
|
||||
|
kendi şehrimde DC kurmaya karar verdikten sonra tt yi aradım ve diyalog aynen soyle:
ben:ei günler tt: hı ne var ben:ben datasentır kurcaktım. tt:eeee ben:bu amaçla şehrimizde metro internet varmı yokmu öğrenmek istedim tt:yok, henüz metro yok, zaten gerekte yok o kadar büyük değil şehir. ben eki otobüs durakları ne taraftatt:sen ne cahil adamsın burası tt. sizin gibiler yüzünden işimizi yapamıyoruz. Not: en sonunda yetkili birisine ulaştımve 20mbit metro internet için benden 5.600 ytl istediler aylık + tt den dc ye fiber masrafı bana ait.Ordaki elemana dedim yani mantıklımı sizce adam bana değil katılıyorum size ama yersen bu gibisinden konustu.Ben 40mbit istiyordum aslında ama sormaya korktum 20mbiti duyduktan sonra. ateş lazımsa buyrun burdan yakın |
|
||||
|
|
hayır bu fiyatlara %15 ötv dahil değilmiş okuduysanız ve bunlar çıplak fiyatlar.Ben toplamda 2000-3000 ytl ye razıydım 40mbit için tt nin sayfasında ki diger linklerede bakarsanız extradan ödemeniz gereken daha bir çok şey oldugunu görürsünüz
|
|
|||
|
Alıntı:
Herkese verilmez , verilirken firma seçilir. Yani foruma mesaj yazmak gibi değildir , telekoma bok atmakta bu kadar kolay değildir. Bilginize |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|