Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Donanım > Ağ Network

Ağ Network Ağ Network

LinkBack Seçenekler Stil
  #51 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-15, 01:09
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
blackgolden is an unknown quantity at this point

hayret bu baslik eski ve ilgimi cekicek cinsten olmasina ragmen henuz gorebildim cok komik yorumlarin yaninda traji komik cevaplarda varmis aslinda okurken icimden asiri cevap vermeme karsin malesef bunlari yazmak su dakka bana kulfet versede iki satirda ozetlemek isterim

turk telekom bi kurumdur kurumu degil bilgisiz olan calisanlarini ima etmemiz dogru olur sanirim

iett adsl ttnet metro yapip satmaya kalkarken insanlar bu ne hal derken ozellestiginde neden ozellesti derler bu ikilemdende kurtulmak lazim bence...ah icimden gecenler bi icat ciksada parmakciklarim yorulmadan suraya dokuluverseler

#52 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-15, 10:47
Junior Member

Virtuozzo is on a distinguished road

Kamu kurumu yapısından özel sektör yapısına geçiş özelleştirilmiş bir firma için pek de kolay bir durum olmasa gerek.
Telekom da şu anda ne sıkıntı yaşıyorsa bundan dolayı yaşıyor.
Zamanında yani kamu kurumu iken kuruma doldurulan dayı-amca çocukları, yeğenler, kuzenler şimdi büyüdüler ve amir, şef hatta müdür oldular.
Torpille işe girmiş, ilkokul mezunu amirlerin, şeflerin, teknisyenlerin olduğu; grev bahanesiyle kendi çalıştığı kurumun hizmetlerini sabote edebilecek kadar budala insanların çalıştığı bir kurumdan da sağlıklı hizmet beklemek pek mantıklı değil.

Telekom'un yapması gereken elindeki şişkin ve bilgisiz kadroyu eritip uzman personel almak olmalı.
Ancak bunun da şu aşamada mümkün olmadığı görülüyor.
O yüzden bu zümre emekli olup yenileri gelene kadar Telekom'dan bu şekilde hizmet almaya devam edeceğiz gibime geliyor.

#53 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-16, 00:34
Junior Member

blackgolden is an unknown quantity at this point

Virtuozzo arkadasim ellerine saglik guzel yazmissin sonuna kadar katiliyorum aslina yaptigim gozlemlere bakilirsa ve Telekomun ic yapisini ve kadrosunun onemli noktalarindaki durumu az cok gordugum icin rahatca soyleyebilirimki Telekom aslinda stratejik noktalarinda gayet bilgi ve tecrube sahibi personele sahip ancak gelgelelim bahsi gecen bilgisiz ve oraya ait olmayan dayi-amca cocuklari ve mailenin geri kalanlari kismi amir konumlarina yakin oldugundan bu personellerin cogunlugu dibe koseye atilmis yada buyuk sehirlerden uzak tutulmakta ancak ozellesen firmalarin guzel yanlari bu tip keneleri cabuk fark ederek kesenin azini butcesine gore en iyi sekilde acarak yerine gelmesi gerektigi gibi personeli temin etmek ancak bunun yaninda ulkemizde malesef teknolojik alanlarda ozelliklede Telekom gibi ulkemize internet ve yaninda gelen urunleri teknik olarak saglayabilecek profesyonel personel cok az yetismekte ve yetismisleride pek ortalikta bulunmamakta.nitekim gene aslinda olay bizlerde bitiyor forumlardan forumlara copy paste yaparak bilgi aldigini,aktardigini veya paylastigini sanan kisilerin/hazircilarin cogunlukta oldugu bir toplumda alinmasi gereken cok yol degisilmesi gereken cok kafa var malesef ve bunuda bir kurumdan beklemek pek aci.

#54 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-17, 12:59
Junior Member

mustifanci is an unknown quantity at this point
Talking

Alıntı:
blackgolden´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Virtuozzo arkadasim ellerine saglik guzel yazmissin sonuna kadar katiliyorum aslina yaptigim gozlemlere bakilirsa ve Telekomun ic yapisini ve kadrosunun onemli noktalarindaki durumu az cok gordugum icin rahatca soyleyebilirimki Telekom aslinda stratejik noktalarinda gayet bilgi ve tecrube sahibi personele sahip ancak gelgelelim bahsi gecen bilgisiz ve oraya ait olmayan dayi-amca cocuklari ve mailenin geri kalanlari kismi amir konumlarina yakin oldugundan bu personellerin cogunlugu dibe koseye atilmis yada buyuk sehirlerden uzak tutulmakta ancak ozellesen firmalarin guzel yanlari bu tip keneleri cabuk fark ederek kesenin azini butcesine gore en iyi sekilde acarak yerine gelmesi gerektigi gibi personeli temin etmek ancak bunun yaninda ulkemizde malesef teknolojik alanlarda ozelliklede Telekom gibi ulkemize internet ve yaninda gelen urunleri teknik olarak saglayabilecek profesyonel personel cok az yetismekte ve yetismisleride pek ortalikta bulunmamakta.nitekim gene aslinda olay bizlerde bitiyor forumlardan forumlara copy paste yaparak bilgi aldigini,aktardigini veya paylastigini sanan kisilerin/hazircilarin cogunlukta oldugu bir toplumda alinmasi gereken cok yol degisilmesi gereken cok kafa var malesef ve bunuda bir kurumdan beklemek pek aci.
Arkadaşa kesinlikle katılıyorum kaliteli yetişmiş telekomikasyonla iç içe insan çok az ve olanlarda aşağı yukarı 3bin ytl maaş alıyor (bunlar çok olsa maaş düşer tabi ama )telekom bu adamlardan almaya kalksa altından kalkamaz yani kalkarda bi adama bin ytl vermek var 3bin ytl vermek var değil mi. bence telekom eski çalışanlarını emekliye sevkedip yeni alacakları işçileride 2 yıllık bölümlerden teknik liselerden toplayacak 6-12 ay arasında eğitime tabi tutacak işe yarayanları alacak olması gereken bu diğer yandan şimdi vdsl çıktı ama çol pahalı tellcomun quickneti vdsl kat kat iyi ama oda 5 semtte iş yapıyor koskoca turkcell bir telcoll mu türkiyeye yayamıyor bide arkadaşlar vergiler düşecek büyük ihtimalle internet yakında bir düzene gelir ttneti hizmeti berbat katılıyorum günde 5-6 sefer kesilip geliyor ama 2 yıl önccesine kadar kat kat iyi bide dişli bir rakip çıksın yakında japonyaya döneriz inşallah

#55 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-17, 13:12
zbahadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 3
zbahadir will become famous soon enough

Bende görüştüm ve ne kadar kapasite isterseniz verebiliriz dediler bulunduğum bölge için müsaitmiş.

Fakat DC kurmak bu aşamada parayı denize atmak gibi bir şey olur.
Bir iki seneye kadar ne olacağı belli değil, beklemekte fayda var.
Başka alternatifler çıkarsa fiyatlar çok düşer. Herkes kendi sunucusunu host edebilecek duruma gelecek.

Seçenekler
Stil