![]() |
|
||||
|
aslında iyi her önüne gelen açamıyor dc düşünsenize sonra ne olurdu
![]() bi dip not ekliyim; sanırım human color arkadaşımız ttnette hakkını ararken iyi bi sopa yemiş hatta bana bi fıkrayı hatırlattı, ajanlarının bir file zorla abi ben fareyim dedirtmelerini ![]() Konu djkickass tarafından (2007-01-22 Saat 18:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
şu cia, mossad ve mit meselesini diyosun ![]() |
|
||||
|
35.000Ytl az bir para değil. Ofis kirası verilmiyorsa çok rahat bir şekilde kurabilirler. Her datacenter ev1server gibi olucak diye bir koşul yok. Türkiye'de zaten o standartlarda firma sayısıda parmakla sayılıyor. 35.000 YTL ye router, switch, kabin, kablolama, jeneratör ve soğutma işlemine yetecek bir para. Fazla uçuk görmeyin rakamları...
|
Biz şu an 150MB metro ethernet kullanmaktayız. 2005 yılnda ilk başladığımızda Telekom un hizmet kalitesinin yetersizlikleri nedeniyle çok şüpheliydik. ancak bu hizmet ADSL hizmetlerine veya ADSL için verdikleri teknik desteğe benzemiyor.
Zaten bir sorun olduğunda direk olarak bu işi çok iyi bilen bir mühendis kadrosu ile görüşüyorsunuz. Herhangi bir ip den ulaşım problemi olduğunda dahi ADSL deki modemi resetleyin gibi yanıtler vermiyorlar. Adım adım kontrolleri yaparak herhangi bir yerde hata var ise gideriyorlar. 2005 yılından bu yana sadece 10-15 dakikalık 3-4 kesinti dışında hiç bir kesintide yaşanmadı. Türk Telekom un diğer hizmetlerinde teknik personel bilgisizliği zaman zaman rahatsız edici boyutlara çıkıyor ancak Metro EThernet için böyle bir yapmaya hiç bir şekilde hakkımız yok. sadece bugünlerde ADSL hatlarının 4 mbite çıkarılmasına rağmen Metro Ethernet hatlarında başladığından bu yana hiç bir değişiklik yapılmamasını eleştirebiliriz. |
|
|||
|
keşke fiyatları düşürseler bu konuda
|
arkadaşlar geneliniz ttnet ten memnun değilsiniz.ama tüm diğer adsl firmaları hep ttnetin altyapısını kullanıyor.ben diğer adsl firmalarından memnun olan pek görmedim.siz müşteri hizmetlerini filan beğenmiyorsunuz ama nasıl çalıştıklarını bilmiyorsunuz.ben orda staj yapıyorum adamlar günde sizin gibi kaçıyla uğraştığını bilseniz hemde 3 kişi (müşteri hizmetlerinde),bende data kısmındada görev yapıyorum,datanın telefonunu adsl için arayanda oluyo,telefon içinde onlarada anlat derdini,kolay iş değil öyle insanlara hizmet.madem beğenmiyonuz hizmeti gidin çalışın kardeşim orda.bende ttnet kullanıyorum ama daha bi sorunum olmadı olunca müşteri hizmetleri gayet iyi yardım etti.yani ordaki çalışma ortamını bilmeden yorum yapmayın adamlar bazen yeri geliyo aynı anda tüm telefonlar çalıyo adam napcağını şaşırıyo.madem işi biliyonuz buyrun ttnet sizi bekliyo
|
|
||||
|
Alıntı:
![]()
|
Birincisi sorması ayıp sen hangi şehirdensin pakistandan mı
Yani bulunduğun şehirde postahanede mi yok(postahaneler metro ethernet kullanır). Ayrıca Metro ethernet olsa bile bulunduğun binaya kadar çekim ücreti vereceksin. Eğer ki senden önce bulunduğun sokağa kadar çeken varsa ona para ödeyerek onun bağlantısından devam edebiliyorsun. Ama en önemlisi 20 Mbps bağlantı ücreti kdv dahil 3.000 YTL olması 5.600 ytl değil ![]()
| Stil | |
|
|