![]() |
|
||||
|
Hizmeti onların sağlaması önemli değil, önemli olan verilen hizmet kalitesi ve teknik destek, superonline bin kat iiidir. TT netten. hiç olmazsa sorun çıksada ilgileniyorlar aynı özel bankalar ile ziraat bankasında müşterilere yapılan davranışlar gibi
![]() NE kadar özelleşmişt olsa yine aynı TTnet değişen bir şey yok ![]() Umarım anlatabilmişimdir, Saygılarımla ![]()
|
Alıntı:
Özellikle senin gibi rahatsız adamlar olduğu için , aynı post içinde cevaplayınca anlayamacaklarını düşündüğüm için şahsına münasır cevap vermenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Hala tren kaç km hızla gidiyor onu izliyorsun, sana ne yazsam boş. Takılmışsınız bir ADSL problemine , türk telekom beş para etmez öyle gidiyor
|
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
@Human COLOR, çok sert ve rencide edici kelimeler kullanıyorsun arkadaşım, konuya daha sıcak yaklaşıp ona göre yorum yapabiilrsin böyle davranarak bir yere gelinmez eğer , TTnetinde savunulacak bir yanı yoktur evet belki güzel hizmetler veriyorlar ama hiç sorun çıktığında teknik destek ile iletişimin oldumu ve bir kaç bilgiyi ezberleyerek sorununu açıkca anlatmana rağmen yok modemde 1. ışık yanıyormu yok splitterı yanlış bağlamışsın çıkar tekrar tak gibi abuk zubuk sorularla teknik destek verilmez. Eskiden Kablo nete aboneydim ve soru sorduğumda konularında uzman kişilerden detaylı yardım alıyordum ve sorunumda kısa sürede düzeliyordu, ama senin koskocaman dediğin Telekom da verilen teknik destek ise insanı sadece güldürüyor.
Saygılar.
|
human color bilmedigimi nereden çıkartıyorsun ? sürekli onu biliyormusun bunu biliyormusn diyip duruyorsunda.. sen biraz zor öğrendin galiba.. tt dekiler gibi bildigin 3 kelimeyide kabaca pazarlıyorsun.gerçi onlar pek kabalaşamıyorlar "güvenliğimiz nedeni ile görüşmeler kayıt altına alınıyor" .
|
|
||||
|
Human Color'ın ilk mesajında anlatmak istediği bence haksız birşey değildi. Ama sonraki üslubu kabul edilemez kesinlikle.
Metro Ethernet buradaki herhangi birinin telefon açarak şuraya çektireceğim kaç para diyebileceği çaplı bir servis değil, bunu demeye çalıştığını sanıyorum. Konunun açılışı da garip bu yüzden. Siz bu fikire katılmıyor olabilirsiniz, ama birbirinize dalaşmanıza gerek yok. Kişisel bir hakaret sezinlediğiniz anda, lütfen bize bildirin ve konuyu diyaloğa dökmeyin. Zaten gerekli mesajlara gerekli müdahaleleri yapıyoruz.
|
Alıntı:
Türkiye de Müşteri hizmetleri genelde ağlama duvarı olarak kullanılır şirketler tarafından.. bildiğimiz sokaktan herhangi bir vatandaşı müşteri hizmetlerine koyarlar (ağzı laf yapan) birde bilgisayar verirler eline birde kulaklık. Daha önceden herkese söyleyeği sözler söylenir. Müşteri arar (telekom varsayıyorum) adsl hattım çalışmıyor. Her zaman ilk olarak söylenen adsl ışığınız yanıyormu adsli açıp kapatın splitterı çıkartıp deneyin.. Müşteri derki ya splitterımda sorun yok çok iyi biliyorum. Yok siz deneyin sonra tekrar arayın. onu yaparsın başka birşey denetirler. iyide kardeşim benim işim zaten acil önce hattımı kontrol etsene çalışıyormu diye? Bu işi bilen kişiler yok müşteri hizmetlerinde; mesela dersinki beni en yetkili kişiye ulaştırın lütfen. - buyrun ben yardımcı olayım ben yetkiliyim derler. Aslında sokaktaki vatandaştır o bilgisi olmayan.. Ağlarsın dökersin derdini haklısınız haklısınız der böyle geçer gider... Bu ülkede işi bilenler işin başında olmadıkça hep böyle olacak!!
|
Alıntı:
dahada doğrusu, türkiye'de devlet kurumlarında internetle alakalı işleri yapanlar genel olarak yetersiz. resmi sitelere baktıkça üzülüyorum. benim devletimin sitesi böyle olmamalı. Sadece iki örnek: - http://www.ttnet.net.tr/ - http://www.kyk.gov.tr/
| Stil | |
|
|