![]() |
|
|||
|
arkadaşlar biraz hızlı bir gelişme istemiyormusunuz sizcede tabi olsun dedıklerınız kım ıstemez amerıkadakı fiyatlarla ınternete baglanmak ama burası Türkiye teknoloji olarak ne kadar ilerdeyızkı telekom istediğiniz kaar ilerde olsun tabı yanlısları var ama bence abarttıgınız kadar da degıl
|
512 k hatta aylık 90 ytl ödettiği gibi, ödenmiş faturaya rağmen, ödenmedi diye gece 12 de internetimi kesen ve akabinde beni zıvanadan çıkartan, call centerı aradığımda efendim bize niye bağırıyorsunuz hattınızı biz mi kestik şeklinde aptal aptal cevap verebilen, gece 12 de hat kesebilen fakat kestiği hattı açamayan, teknik destek için evlere gönderdikleri adamın test olarak yapabildiği tek şeyin kağıttan ezberleme "Link ışığı" kontrolü dışında hiç bir bilgisi olmayan bir kurumu, tek bir postu cümle cümle aynı post içinde QUOTE etiketleri içinde cevaplayacağına her birisi için yeni bir post atan ve de daha karşıdakiyle nasıl konuşacağını bile bilmeyen birisinin savunması kadar doğal bi şey yok.
|
|
||||
|
tt net kadar işini savsak yapan bir kurum daha varmıdır bilmiyorum. Bence milleti dolandırmaktan başka birşey yapmıyor. Sırf kendi hatalarını millete ödetmekten çok büyük keyif alıyorlar. 300 ytl gibi bir rakamı telekom çalışanlarının yaptığı hata yüzünden ödedim.
Allah bildiği gibi yapsın diyorum ... |
|
||||
|
+1905
kapatma konusu benimde başıma geldi, uğraşıp ödediğim ortaya çıkınca ve interneti tekrar açtırana kadar akla karayı seçtim haklı olmama rağmen adam bana biz hattı açtık sorun sende var ping almayı dene bağlantını kontrol et, yok splitteri yanlış bağlamışsın gibi saçma sapan sorularla beni deli etmişlerdi, sanki ilk defa internet kullanmaya başladık da oda interneti Tr ye ilk getiren adam gibi ukala ukala konuşuyordu yardım edeceğine. zaten Türk Telekomdaki ADSL yi iptal ettirip superonline den alacağuım adsl yi hemde 19YTL ![]() Saygılar. Alıntı:
|
srKN, Superonline.Com'un hizmet sözleşmesini okuduysan oradaki hizmeti de Ttnet sağlıyor.
|
|
||||
|
Bartında Okuyorum. Adsl Bağlatmaya Gittik.
Oranın Şefi Ordaydı Herhalde Adslle İlgilenen. Adsl Hattında Sorun Vardı.Gittik Arkadaşla. Adam Bana Adsli Kuramadın Dedi.Orda Abidik Gubidik Şeyler Yaptı Adsli Verdi Elime Arkadaş Yanımda Bişide Diyemedim.Aldım Eve Baktım Olmamıs Bende Temiz Bir Kalay Yedi ![]() 3. Gidişim Adama Adsl2 Ne Diye Sordum One Dedi ![]() Sonra Hatta Sorun Olduğunu Anladılar Herhalde Hattı 0 ladılar. Kısaca Bir Adsli 1 Ayda Bağlattık.
|
en başlıca adsl hizmetini adam gibi veremeyen kurum diger dc veya hızlı internet hizmetinde cokta başarılı olacagından şüpheliyim..
arkadaşın pazartesi günü interneti koptu ve bugun cuma ve halen yok 4440375 aramaktan parmakları yoruldu onlar link varmı, link alamıyorsun, modemin arızalı, sprinter arızalı, demekten bıkmadılar. 3 tane yerindeçalışan modemi söküp denedik ama sonuş gene hüsran gene ardıgımızda hattınız normal üzgünüm başka bekleyen kişilere bakmam alzım diyor ukalaca birde bizim sorunu düzelttide başkasına yardıma gidiyor. 30 gün verdiği adsl hizmetinden 10-12 gün kesik ama faturada o 12 günü düşmüyor ama.. + 2 geçiktir faiz uygulur.. Bu özelleştirme umarım yakınd ayatırmlara başlarda bir nebze aksaklıklar %40 azalır gibi geliyor umut ediyorum.. umarım eskisinden kötü cıkmaz çalıp cırpıp cekip gitmez..
|
Alıntı:
sen kimsin snerden çıktın ya ? gelmiş buraya siz salaksınız muammelesi yapıyor. Savunduğun firma yurt dışı çıkışları her zaman patlayan destek telefonunu aradığın zaman dns sunucusu istediğinde sen modeme reset at düzelir o onun ayarı otomatik diyen bir firmadan bahsediyosun. Ya bi git hava al gel sen. Beynine oksijen gitmiyor galiba. Bol bol açık havada takıl tavsiyemdir. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|