![]() |
|
||||
|
Alıntı:
2.ne demek bilgili olması gerekmemektedir.bu altyapı eksikligi demektir. 3.dikkat edersen zaten dogru bilgiye pazarlama ile konusarak ulaştıgımı yazdım. 4.forumlarda tt hakkında yazılanları oku istersen, kaç tane olumlu mesaj var acaba. |
|
||||
|
Alıntı:
|
valla o kadar kolayki. en basitinden ayda 29 milyona günlük 100 mb internet keyfi(!).
ttnet çalışanısın galiba. size 2 mbit ucuza geliomuş doğrumu?
|
Denizli il telekom müdürlüğü ile görüştük bize şuan bu alt yapı için il santrali ve pop noktasında değişim var dedi yaklaşık 4 ay size bu hizmeti veremeyecez dedi. Daha önce izmir de 1 firma için 5 mbps almıştık kabloda türk telekoma ait metre başına işçilik vs herşey dahil 7 YTL olması gerek metre başına tabiki. 1000metre ise pop noktasına 7 milyar eder.
Metroethernet teknolojisini gerçekten beyeniyorum tek sorun yurt dışı sorunu... yurt dışından çok yavaş oluyor. fiyatda telia ve tiscali gibi yerlere göre çok anormal pahalı tabikide... ttnet ile bunu 2 ay önce görüştüm bakalım 2 ay sonra tekrar görüşecem ne denilecek buseferr 8) dc için değil farklı bir proje için gerekiyor bize. |
|
|||
|
benim aklımda şöyle bir plan var, teoekomun kofra mıd erler ara arter mid erler her mahalle başı santral gibi bi kutusu olurya, oraları baltalasak mı napsak
sabotage uygulamak gerkel, ama yine ücretlerini bizden çıkartır ... |
|
|||
|
Alıntı:
1- Parayı veren herkese veriyor olmaları , daha Mbps , fiber , sonlandırma yada routing kavramlarını bilmeyen birisi için ne kadar doğrudur tartışılır ![]() 2- Bilgisi olması gerekmemektedir , telekom müdürlüklerinde sadece metro ethernet ile alakalı olan ( data hatları , frame relay vs vs ) personel bulunmaktadır. 3- Doğru kişi ile görüşmemişsin demek ki . 4- Forumlarda ttnet ile alakalı yazıların olması , metro ethernet hizmetinin kötü yada bilmeyen kişilerin verdiği anlamına gelmemektedir. Türk telekom metro ethernet hizmetini layiki ile 4 4 lük vermektedir. |
|
|||
|
Alıntı:
Metro ethernet sizinde dediğiniz gibi son kullanıcı için geçerli ve kullanılabilir teknoloji değildir. Altyapısı çok hızlı gelişen , sizin gibi kişiler için fazla bir teknolojidir. |
|
|||
|
Ttnet çalışanı değilim , belirtilen hizmetten faydalanıyorum . Boş konuşma
|
|
||||
|
Alıntı:
ayrıca 5 ay önce olan 256 lar 6 ay deneme için 1024 6 gb kotalı olacaktı ve kota aşımı alınmıcaktı diye bi kampanya vardı bende ondan yararlananlardanım yani 1024 kullanıyorum aylık en az 50 gb indiriyorum ve 49 lira veriyorum ama hala telekomdan adam olmaz diyorum çünkü kendi içinde adamların birbirlerinden haberleri yok bana müşteri hizmetleri 49 lira ödiceksiniz diyor.balıkesir bölge müdürü yok öle bişey 140 lira faturanız var diyor. müdürü 444 0 375 i arayın dedim bi konuşun adamın kendi müşteri hizmetleri numarasından haberi yok orası neresi diye sordu bana .en sonunda 3 günlük uğraş sonunda böle bi kampanya olduğuna inandı yada okumadığı bi resmi yazıyı buldu ve faturayı düzeltti telekom alaylı insanlar tarfından idare ediliyor.ve çağa ayak uğdurmamak için direniyor.tabi karı nasılsa süper |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|