![]() |
|
||||
|
Öncelikle dünya gözüyle kolay kolay göremeyeceğim bir parayı kendi kendine neye dayanarak orantıladın ? İkincisi VoIP (voice over ip) + IP (internet protocol) = Internet Protokolü Üzerinden Ses demek olduğundan yola çıkarak 23 tane bayiyi neyle ağ kurdunuz sorusunun cevabını voip tabanlı sistem kullanarak cisco routerlarla destekliyoruz demen dünyanın en komik cümle öbeği.
Dünya gözüyle göremeyeceğimiz paraya sistem kuranlar Apache kurup, içine PHP'yi embed edemiyorlarsa, onlar gidip bahçıvanlık yapsınlar. Sen de sorularını daha düzgün sorup daha düzgün cevap verirsen aynı kalitede yanıt alırsın.
|
angelo tarzını hiç beğenmedim seni hem kınıyor hem protesto ediyor hemde yapılması gereken her ne varsa ondan yapıyorum. :P
şöyle diyeyim ben sana sadece santral için ödenen para 2004 itibari ile 300 milyar tl (300.000 YTL) bunun yazılımları ekipmanları vs. vs. voip tabanlı sistemimiz hakkındaki detayları konumuz değil ama merak ediyorsan yolun ankaraya düşerse gelip bilgi işleme sorarsın onlarda sana söylerler. AYrıca bu intranet sistemini kurmak ve apache serverda php yi embed etmek beraber bilinmesi gereken konular değildir. yoksa ben mi yanlış biliyorum. Neden bilmediklerini de yine bilgi işlem çalışanlarına sorabilrsin. Ben her konuda her şeyi senin kadar bilemediğim için sorularımda eksiklikler veya yanlışlıklar olabilir. önemli değil. zaten bu kadar cevap verdiğine göre sorduğum soruda ne demek istediğimiş anlamış gibi görünüyorsun Alıntı:
|
|
|||
|
dns server varmi sistemde? eger varsa ve butun bilgisayarlarin dns'leri bu server seciliyse dns'e girip forward lookup zones kismina bi host(a) record acicaksin ve domaini, hangi bilgisayari web server yaptiysan onun ipsine yonlendireceksin. eger dns yoksa kurup bu dediklerimi yapmani oneririm. ve eger dhcp varsa dns ayarlarini bilgisayarlarin hepsine otomatik olarak uygulayabilirsin. bu arada yeni dns kurarsan forwarder ayarlayip intranette olmayan ipler icin telekomun dns'ine sormasini istemeyi unutma..
|
|
||||
|
Saygısızlığın için özür dileceğine daha da konuşuyorsun. Kardeşim 300 milyar TR verip sistem kuruyorsanız 100 milyona Apache kuran bir adam bulun devam edin. Yok burada yardım istiyorsan bizimle doğru düzgün konuş, Önce kendi tarzını ölçüp biç ondan sonra benimkine dil uzatma gafletinde bulun.
|
Bence siteyi asp'ye aktarın ve normal bir host alın, erişilmesini istediğiniz sayfalara şirketinizin ip noları ile girilebilsin.Kolay bir çözüm isterseniz bunu deneyin.
|
Alıntı:
bu bir etken olabilirimi Alıntı:
Konu dombalak tarafından (2006-12-29 Saat 13:12 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|