![]() |
|
|||
|
Shadow song kardeş saol asın böyle bir şeyi bizlere verdigin için ama sana birkaç sorum olacak...
1.kardeş şimdi ben bunu cafeye kuruyorum bu sistem cafede çalışırmı... Yoksa evemi kurmam lazım... 2.KArdeş bu kurulumda ilk başta HALF LİFE , sonra HLserver , sonrada CS1.5full , sonrada adminmod , vs... şeklinde mi kuracagız... 3.Ve portları kapalı hem edeki bilg. hemde cafedeki bilg. nasıl açacagım portları yada açmama gerek varmı... 4.Cafede ve evde adsl 2048 hat var kardeş ve biliyorsunki adsl modemi kapatılıp açılınca ip'in degişiyor buna statik ipmi almam lazım yoksa bu ip ile açabilirmiyim... Şİmdi sen diyeceksinki statik ip al onuda alırım sorun degil ama ben bu server ana makinaya kurup sadece clan maçlarında açmayı düşünüyorum o nedenle her zamann degişik ip veririz bu şekilde olmazmı... En YAKIN ZAMANDA CEVABINI DETAYLICA BEKLİYORUM... Kemal Çevik |
|
|||
|
Shadow Sog kardeş ben modları kurmadım direk HLserver ve counter strike kurdum hedefini degiştirdim kardeş çalıştırdıgımda hdls.exe'yi ve bana dedigi şu...
-------------------------------------------------------------------------- ProtocoL VErsion 46 Exe Version 4.1.1.0 Exe Build: 13:27:08 Jun 11 2002 (2056) Won Auth Server couldn't exec language.exe Server IP address 00000000:000000000000:27015 Could not get IPX socket name , IPX disabled Reason : WSAENOTSOCK Downloading SEcurity module from speakeasy.net ... Completed Downloading Security Module from speakeasy.net Server is in secure mode. Admin master server 65.73.232.251:27010 Admin master server 65.73.232.251:27010 Admin master server 65.73.232.251:27010 -------------------------------------------------------------------------- Kardeş ben hdls.exe yi çalıştırdıgımda bu geliyor ve o verdigin stats me , admin mod vs... kurmadım neden dersen.. hLserver/counterstrike/addons/metamod dizini içerisinde plugins.ini klasörü yok o nedenle kuramadım... Yardımını en yakın zamanda bekliyorum... |
|
||||
|
Sunucunun kurulacağı işletim sistemi (Windows 98/XP/ME) ve hangi portu kullanacağını (27015 27016 27030 27045) ayrıca daha önce bu sistemde herhangi bir şekilde portlara müdehale edip etmediğini (Yani herhangi bir firewall kullandın mı yada başka bir şekilde portlara müdehale ettin mi?) belirtirsen sana yardımcı olabilirim.
|
Evet, eğer bu şekilde bir tablo karşına çıkarsa herşey gayet normal çalışıyor demektir. Herhangi bir sorun yok.
Ayrıca diğer eklentileri kurmak istiyor ancak plugins.ini dosyasını bulamıyorsan yeni bir metin belgesi oluştur. Sonra adını plugins uzantısını ise ini olarak değiştirip belirttiğin klasörün içine kopyala. Devamında gerekli parametreleri yazıp kurulumu tamamlayabilirsin.
|
ShadowSong kardeş bizim işletim sistemimiz windowsXP-professional. VE hangi port olursa olsun sorun degil ben anlamıyorum bu portların hangisinin Xp işletim sistemi için iyi olacagnı sen benden daha iyi bilirsin o nedenle o kısmını sana bırakıyorum. Ve firewall demişsin firewall nedir bilmiyorum orasıda sana kalmış birşey babacan...
|
|
|||
|
Kardeş ğortlara galiba müdahele edilmede neden dersen çünkü anlayan yok o konudan...
VE kardeş adminmod2.50.59 ve statsme linkleri bozulmuş babacan onlarıda alamadım bu port kırma olayı sana kalmış hangisi Xp ye uygun ise söyle yapıyım... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|