![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Ağ Network Ağ Network |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
BilgeAdam da Sistem Mühendisliği Eğitimi mi sdevrediyorum.Sistem Uzmanlığı+Sistem Mühendisliği Eğitimi mi 5000 ytl(değerinden çok düşük fiyata) ye taksit imakınıyla senetleri devretme yoluyla devretmek istiyorum.İlgilenen arkadaşlar bilge adamdan fiyatlar hakkında bilgi sahibi olup benimle irtibata geçerlerse çok uygun bir fiyata kursa yazılmış olacaklar.kursa devam edemeyecek kadar yoğun olduğum için devrediyorum kursumu arkadaşlar.İlgilenen arkadaşlar 0555 384 19 52 no lu telefondan bana ulaşabilirler.(muhammed çelikel)
(Arkadaşım adına yazdım) |
|
||||
|
Zaten öyle satılma diye birşey yok hem mezun olduktan sonra kime çıkacak diplomalar falan çetrefilli bir iş..
Fatih Şubesinde Eğitim aldım artı yönetimde arkadaşım var. Saygılar |
|
|||
|
dediğiniz gibi kaca satarsa 10.000 ytl den acıyorlar iste dustukce dusuyorlar hatta smartpro 1500 ytl yapmıstı en son yanii bu eğitimi alacak arkadaslar diğer kuruluslarlada gorusmesini tavsiye ederim hepside microsot gold partner sertifkasına sahip {smartpro,bilgeadam,edutime,netron}
|
|
|||
|
Bunu arkadaşım adına yazmıştım.Arkadaşımın yapmak istediği ya satmak yada kursu geri vermekti.Şehir dışına gidecek çünki.
Geçen hafta zor da olsa kursu geri vermeyi başarabildi Bakırköy şubesine.Yaklaşık 200 lirası içerde kaldı galiba ama memnun durumundan. Yazılacak arkadaşlar gerçekten iyi düşünsünler çünkü imzayı attıkları anda geri dönüşü çok zor. |
|
||||
|
dostum bilmediğin şey hakkında yorum yapmamalısın bilge adam sistem mühendisliği eğitimi veriyor sadece sen online olarak kariyer merkezinden microsoft un sınavına giriyorsun kazanırsan microsoft sertifikalı sistem mühendisi oluyorsun ama bunun bi alt sertifikasınıda alman lazım ama temel olarak böle varsayabiliriz....
|
|
|||
|
Kaç sınav hakkın var?
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|