![]() |
|
||||
|
Netronda fiyatlar 5000-2500 ytl arası zamanına göre değişiyor.Ben bakırköy şubesindeyim.Anlamadığınız dersleri evet bilge adam gibi tekrar yapma şansınız var.
|
fiyatlar güzelmiş teşekkürler bilgiler için
![]()
|
Ben mcpd kursuna gidiyorum.Daha yeni başladığım için sorularına net cevaplar veremem onlar bir görüş istersen.
|
Şunu eklemeyi unutmayayım. Netron en iyi Sistem Mühendisini BilgeAdama kaptırdı. BilgeAdamda sistem mühendisi olan bir eğitmenin açmış olduğu site var > www.sistemuzmani.com .
Ayrıca şunuda eklemek isterim Netronda stajyer olan kişilerin bir çoğu BilgeAdamdan eğitim almış kişiler. 2 3 tanesi yakın tanıdığım.. EduTimedada aynı şekilde BilgeAdamdan stajyer var. Şuan EduTimeda Sis. Müh. okuyan bir yakınım bulunmakta kendisine sorduğumda süperler diyo EduTime için. Karar değiştirici değilim ama buna biraz mantıksal ve istatistiki bakarsan senin için daha iyi olur. Karar yine de senin. Başarılar
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Netronun mail destekleri yavaş herhalde.Hatta yok gibi bişey.Kaç gün önce mail attım.Hala ilgilenipte msj atmadılar.Şirketleri hakkında bi kaç soru sordum.Bi tane de networkle ilgili soru sordum.Hala cevap bekliyom.
Her neyse bu sınavlar ingilizce oluyomuş.Baya ağır bi ingilizce mi sordukları sorular ? Teknik ingilizce öğrenmek yeter mi o soruları anlamaya ? Edutime teknik ingilizce dersi veriyo mu ? Bide edutime da ücretler ne kadar haberiniz var mı ? Bunları cevaplıcak arkadaşlara şimdiden tşkler.İyi akşamlar... |
|
|||
|
Mühendislik; yalnızca devletin yetki verdiği üniversitelerin ilgili Mühendislik Fakültelerinde verilir. Matematik, Fizik, Kimya vb. mühendislik dersleri almayan insan, mühendislik sıfatına sahip olamaz, ve hiçbir özel kurum, (buna Microsoft da dahil, kim olursa olsun) Türkiye'de Mühendislik sertifikası veya diploması VEREMEZ. Bu konuyla ilgili birkaç sene önce Mühendislik Odaları dava açtılar ve kazandılar. Bilge Adam'ın kullandığı kelimelere dikkat edin, artık mühendislik kelimesini kullanamıyorlar, dikkatinizi çekerim.
Saygılar... |
|
||||
|
Bende dikkat ettim eskiden mühendis olarak görüyordum ama şimdi uzman olarak yazıyorlar... İş tecrübeniz yoksa bu diplomayı almanızı tavsiye etmiyorum. Gidip bi firmada çalışıp çıraklık eğitimden ustalık belgesi almak daha mantıklı geliyor... Ahmet Yesevi Üniversiteside Türkçe eğitimle uzaktan bilgisayar mühendisliği diploması veriyor hemde 4 yıllık bildiğimiz üniversite ama o diplomayla bile Türkiyede resmi olarak mühendis sayılmıyorsunuz bildiğim kadarıyla...
|
Mühendis terimini yanlış kullanıyorlar, son zamanlarda gelen tepkiler üzerine de uzman olarak bu sıfatları değiştirdiler, Mühendislik üniversite diploması ile elde edilen birşey. Herhangi bir konu üzerine eğitim almış ve uzmanlaşmış kimseye de uzman deniyor zaten, doğrusu da sistem uzmanı diye hitap etmektir.
Mühendis adam iş yapabilmek için Emoya yıllık bir bedel ödemelidir. Uzmanın böyle bir olayı yok, kaldı ki konu hakkında diploması da yok yani mühendis sıfatını hakedebilmesi için, ayrıca bir yemini de yok bu konuda. Mühendis mezun olurken aynen askerlikteki gibi yemin etmektedir. Yani kısaca bu eğitimler ara eleman ihtiyacını karşılamak için nitelikli eleman yetiştiren birer kurs tur. Şu anda mühendisten çok ara teknik elemana ihtiyaç daha fazladır, hatta nitelikli ara elemanlar zamanla mühendisten çok daha iyi kazanabilirler... Ayrıca bilemedin en fazla 1 yılda alınan bir kursta kimse kimseye mühendislik diploması veremez, halkı eğitim almaya çekebilmek için kullandıkları bir kandırmaca bu...
| Stil | |
|
|