Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Donanım > Ağ Network
Kayıt ol Blogs Yardım Üye Listesi Ajanda iTrader Forumları Okundu Kabul Et

Ağ Network Ağ Network

Cevapla Add This!

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-03-25, 16:03
NeFuSa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yükleniyor...

Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %83/4
NeFuSa has a spectacular aura aboutNeFuSa has a spectacular aura about

Eğer kendini eğitimde yetersiz hissediyorsan derslere en baştan girebiliyorsun... (hiçbir ücret ödemeden)
Ayrıca bilgeadamda tanıdığınız öğrenci var ise güzel bir indirim yapıyorlar. Arkadaşım 7000 ytl verilen bir eğitim için, 6000'e anlaştı

NOT: Kontenjanlar doluyken fiyatları çok uçuk oluyor, mümkün mertebe erken başvurmaya çalışın. Ayrıca yapılan sınavlar ingilizce oluyor, bilginize!

#12 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-03-25, 17:56
greyfurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %50/0
greyfurt is an unknown quantity at this point

Alıntı:
NeFuSa´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer kendini eğitimde yetersiz hissediyorsan derslere en baştan girebiliyorsun... (hiçbir ücret ödemeden)
Ayrıca bilgeadamda tanıdığınız öğrenci var ise güzel bir indirim yapıyorlar. Arkadaşım 7000 ytl verilen bir eğitim için, 6000'e anlaştı

NOT: Kontenjanlar doluyken fiyatları çok uçuk oluyor, mümkün mertebe erken başvurmaya çalışın. Ayrıca yapılan sınavlar ingilizce oluyor, bilginize!
dostum sınavlar ingilizcede zaten bütün microsoft sertifika eğitimlerinde ilk bölüm teknik ingilizce zaten

#13 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-03-25, 18:26
Yükleniyor...

Tamam işte bilgilendirmek amacıyla söyledim

Bu arada Bilge Adam'dan sonra Türkiye'nin en iyisinin Edutime olduğunu söylüyorlar, ilgilenen arkadaşlar oraylada görüşebilirler

#14 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-03-25, 23:29
sverdlow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Zavet

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/8
sverdlow will become famous soon enough

Alıntı:
greyfurt´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dostum bilmediğin şey hakkında yorum yapmamalısın bilge adam sistem mühendisliği eğitimi veriyor sadece sen online olarak kariyer merkezinden microsoft un sınavına giriyorsun kazanırsan microsoft sertifikalı sistem mühendisi oluyorsun ama bunun bi alt sertifikasınıda alman lazım ama temel olarak böle varsayabiliriz....
4 yıldır mühendislik eğitimi alıyorum. bu iş bir sınavla olacak şey değil.

#15 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-03-26, 03:11
Member

Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %100/13
n0tepad is on a distinguished road

microsoftun verdiği sertifikayla gerçek mühendislik arasında fark var. ben açıkçası mühendis diyemem sertifika alanlara. analitik düşünmedir, teknik düşünmedir, teknik altyapıdır, sosyal altyapıdır bunların hepsini ünv.lerde verilen müh. eğitimlerinden alabilirsiniz ama mcse sadece konuyla alakalı eğitim alırsınız.

#16 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-03-26, 08:11
Yükleniyor...

Alıntı:
n0tepad´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
microsoftun verdiği sertifikayla gerçek mühendislik arasında fark var. ben açıkçası mühendis diyemem sertifika alanlara. analitik düşünmedir, teknik düşünmedir, teknik altyapıdır, sosyal altyapıdır bunların hepsini ünv.lerde verilen müh. eğitimlerinden alabilirsiniz ama mcse sadece konuyla alakalı eğitim alırsınız.
Sizin dediğiniz mühendislik farklı, burada verilen eğitimin size verdiği rütbe anlamındaki mühendislik farklıdır. Sistem Mühendisi oluyorsunuz.

#17 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-03-26, 13:40
sverdlow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Zavet

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/8
sverdlow will become famous soon enough

Alıntı:
NeFuSa´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizin dediğiniz mühendislik farklı, burada verilen eğitimin size verdiği rütbe anlamındaki mühendislik farklıdır. Sistem Mühendisi oluyorsunuz.
dostum, şu iki yazıya bi göz at anlarsın.

Alıntı:
Bilindiği gibi 3458 sayılı "Mühendislik ve Mimarlık Hakkında Kanun" Türkiye'de Mühendis veya Mimar unvanı kullanabilecek olanları tanımlamıştır. Buna göre bir üniversiteden mühendislik diplomasına sahip olmayanlar bu unvanı kullanamıyorlar.

Yine aynı Kanun, mühendis unvanına sahip olmayanların, bu unvanla yapamayacakları davranışları sıralamıştır. Buna göre mühendislik diplomasına sahip olmayanlar Türkiye'de mühendis unvanı ile istihdam olunamaz, imzalarla sanat icra edemez, bu unvanları kullanarak rey veremez ve imza da koyamazlar. Bu duruma aykırı hareket edenlere yönelik cezalar da Kanun'da yer almakta.
devamı...
http://www.emo.org.tr/genel/bizden_d...tipi=3&sube=14
http://www.btturk.net/showthread.php?t=724

#18 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-03-31, 17:58
Member

Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %100/13
n0tepad is on a distinguished road

Nefusa,

üniversitelerde sistem müh. de var sonuçta system expert ya da system professional olsa neyse ama "system engineer" değişiyor. yani kendinizi ya sistem uzmanı yada mikrosoft sertifikalı sistem müh. şeklinde tanıtabilirsiniz bu durumda

#19 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-04-07, 11:13
aLeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %100/1
aLeN is an unknown quantity at this point

Arkadaşlar Gecen yıl kadıköy şubesinde sistem mühendisliği eğitimini aldım. Ve sadece şunu soyleyebilirim ki gercekten de tutturabildiklerine. Ben 2500 ytl den yazıldım üstelik de taksitlere böldürdüm. Eger Teknik ingilizce ve sistem uzmanlığı sınavlarından geçerseniz böyle bir fiyata yazılıyorsunuz. Otomatik olarak Sistem mühendisliği derslerini almaya başlıyorsunuz. Yazılmak isteyen arkadaşlara duyurulur. Önce sınavlara girin fiyatı düşürün. Saygılar

#20 (permalink)  
Alt 2007-10-02, 21:50
Kayıtsız Üye
Guest

Arkadaşlar bana bu konuda ayrıntılı bilgi verebilecek BilgeAdam da veya başka biyerde network üzerine okuyan arkadaşlar varsa , lütfen Bende eğitim almayı düşünüyorm.Umarım yardımcı olursunuz...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil