![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Ağ Network Ağ Network |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
us robotics 9108 kullanıyorum valla performansı çok iyi . yan binadan çok iyi çekiyor ama 200 metre ilerisini bilemeyeceğim. benim bildiğim kutuyla gelen anten ancak 67 metre çekebiliyor.
|
|
|||
|
AIRTES Modem almayı düşünüyorum. Uzaklık 60 metre, arada 1 blok bina var sizce çeker mi dersiniz? çekmezse aradaki bloğa Access Point koyabiliriz.
256K ADSL bağlantıda performans düşüşü elbette olacaktır ama ne kadar olacaktır sizce? :-) iyi çalışmalar. |
|
|||
|
Alıntı:
Allahtan martı yok bu taraflarda ![]() Umarım bağlanabilirim çok ihtiyacım var birde eve DSL çektirmeyelim :-) Neyse deneyip sizede bildireceğim sonucu. Iyi Çalışmalar |
|
|||
|
Bugün AIRTIES marka çift antenli modemim geldi. Modelini bilmiyorum, yerini bile unuttum modemin :-P
120mt. ev ile işyeri arası + arada 2 blok var ve harika çekiyor... Herkese tavsiye ederim ![]() |
|
||||
|
Ben evde ve işyerinde wireless kullanıyorum. Ama arada 3 duvar olursa o zaman görmüyor.
Arada 2 duvardan fazla duvar varsa hangi anteni kullanırsanız kullanın kesinlikle verim alamazsınız. Hatta bağlantı kuramazsınız. Ama arada duvar sorunu yoksa birkaç km uzaklığa sahip birçok anten var.
|
Rus Hackerlar Helikopter kiralayıp binalara yakın uçuyorlarmış. Wireless güvenliği olmayan makinelere giriyorlarmış
![]()
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|